Rezolvarea alunecărilor de teren este prioritară la Slătioara

Bugetul provoacă stagnare și la Slătioara

Proiectele sunt pregătite, dar bugetul nu mai vine.

Avem proiectele pregătite, însă nu le-am depus din pricina bugetului. Categoriile de proiecte care trebuie depuse se clasează în asfaltări și altele de construcții. Dezvoltarea comunei este foarte importantă în prezent. ne-a declarat viceprimarul comunei Slătioara, Ștefan Cornel.

Alunecările de teren, proiect de prioritate

Strategia va fi realizată după primirea bugetului, însă primăria din comuna Slătioara știe deja pe ce să se axeze pentru momentul în care vor primii banii.

Încă nu am făcut strategia deoarece așteptăm să vedem ce decizii va lua guvernul actual. După ce vom primi bugetul vom începe să dezvoltăm planul total și să investim banii cât mai bine posibil. Noi avem suficiente proiecte de dezvoltat, dar din păcate suntem forțați să așteptăm. Unul dintre proiectele cu prioritate este rezolvarea alunecărilor de teren din unele zone de la noi din comună. Această problemă a persistat și trebuie rezolvată urgent. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Slătioara, Ștefan Cornel.

Elevii s-au întors la școală

Elevii s-au întors la școală și se descurcă foarte bine, noi le-am asigurat toate condițiile care au fost prevăzute de lege, inclusiv transportul. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Slătioara, Ștefan Cornel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *