Băbeni cedează pe final

AFC Băbeni și-a redus mult șansele de promovare, după ce a pierdut duminică manșa tur de la Orlești, 3-4 (2-1) cu Kids Tâmpa Brașov.

Campioana județului Vâlcea, AFC Băbeni a fost foarte aproape de o victorie în disputa cu juniorii de la Kids Tâmpa, dar a pierdut în ultimele minute. Vâlcenii au deschis scorul în minutul 18 prin Cazan, dar au fost egalați după reușita lui Antone din minutul 38. În finalul reprizei, Băbeniul a punctat prin Gulea. Mai mult, echipa lui Emil Zaharioiu s-a desprins la 3-1 din minutul 48, după golul lui Drăghia. Imediat, brașovenii au redus din handicap prin Mureșan.

Din nefericire, condiția fizică a făcut diferența pe final, când puștanii de la Brașov au fost mult mai proaspeți. Astfel, oaspeții au mai marcat de două ori în ultimele trei minute ale jocului, prin Tenica și Moroaie și s-au impus cu 4-3. Mai mult, nervii au cedat la final și Florea a fost eliminat pentru al doilea galben.

Returul este programat duminică, 23 mai, pe stadionul ICIM din Brașov. Vâlcenii au acum șanse reduse de promovare, fiind nevoiți să câștige la două goluri diferență. Băbeniul nu a mai fost în Liga a III-a de 35 de ani, de pe vremea Forestierului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *