Vâlcenii primesc amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție și pe timp de relaxare

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Amenzi și pe timp de relaxare

Polițiștii vâlceni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 83 de societăți comerciale, 258 mijloace de transport, au fost verificate/legitimate 1116 persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 39 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Facem precizarea că în această perioadă nu este permisă activitatea operatorilor economici de a desfășura activități tip club/discotecă.

De asemenea, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.” a declarat I.P.J. Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *