Bobana Klikovac: ”Sezonul viitor vom trage să câștigăm Cupa EHF”

Pivotul Bobana Klikovac (25 de ani) vine din vară de la Buzău la Vâlcea, internaționala din Muntenegru fiind deja la al patrulea an în România.

SCM Rm. Vâlcea a adus-o pe Bobana Klikovac după ce a aflat că norvegianca Maren Aardahl a decis să se întoarcă acasă, în Norvegia. Vâlcea a tratat și cu Lorena Ostase, dar pivotul naționalei a continuat la Slatina.

Internaționala muntenegreancă a explicat în exclusivitate pentru Impact Real motivele pentru care a venit la Râmnicu Vâlcea. ”Am venit că vreau să joc handbal de calitate și am venit la o echipă care face performanță, care joacă în cupele europene și care este un club serios. Când am avut de la impresarul meu oferta de la Vâlcea, am decis să merg aici din aceste motive, asta este ce îmi doresc. Vâlcea nu se gândește niciodată la locul 2, cred că sezonul viitor vom trage să câștigăm Cupa EHF și în campionat să luăm o medalie”.

Catalogată de presa centrală ca fiind o ”bombă sexi”, Bobana este una din cele mai frumoase handbaliste din țară, dar vrea să fie apreciată în special ca sportiv. ”Este un compliment foarte frumos, dar, în primul rând eu cred că sunt un jucător bun și asta este cel mai important. Nu joc handbal cu frumusețea, eu vreau să fac performanță”.

La Rm. Vâlcea, Klikovac își va regăsi prietenele de la SCM Craiova, pe Jelena Trifunovic și Zeljka Nikolic. ”Am jucat cu ele la Craiova și am rămas prietene în continuare. Ele au avut mare rol în decizia mea de a veni la Vâlcea. Colega mea de la națională, Marta Batinovic merge la Buzău, îmi pare rău că nu vom putea fi colege, dar îi urez mult succes”.

Bobana Klikovac a ajuns prima dată în România în 2017, la Craiova, cu care a câștigat Cupa EHF. Pivotul a fost transferat apoi de Ferencvaros Budapesta, unde s-a  accidentat și după un an revenit la Craiova. În sezonul trecut a jucat pentru Gloria Buzău. De când este în țară, muntenegreanca se iubește cu voleibalistul Răzvan Olteanu, component al echipei naționale și cei doi se pregătesc de nuntă. ”Sunt de trei ani aici, iubitul meu, Răzvan și familia lui mă ajută foarte mult și așa am ajuns să vorbesc română. Îmi doresc să mă stabilesc în România și din acest motiv vreau să vorbesc limba română foarte bine”.

Vâlcea, la ultimul turneu

SCM Rm. Vâlcea participă în perioada 31 mai-3 iunie la ultimul turneu de Liga Florilor, însă, indiferent de rezultate, va termina pe locul 3. Ultimul turneu de campionat se va disputa în Capitală, în perioada 31 mai – 3 iunie.  SCM mai are de jucat cu Zalău (31 mai, ora 18.40, în direct la TVR 1 ), Cluj Napoca (2 iunie, ora 18.30) și Rapid București (3 iunie, ora 16.00, în direct la TVR 1). Vâlcea a ratat în sezonul viitor participarea în grupele Ligii Campionilor, acolo unde a fost în ultimele două sezoane, dar de pe locul 3 în campionat are asigurat un loc direct în grupele EHF European League.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *