O vară a muzicii rock şi sonorităţi rafinate alături de mari artişti ai scenei naţionale şi internaţionale, la Brezoi

Brezoiul se pregăteşte în vara aceasta de un nou maraton de muzică bună, 12 evenimente de sărbătoare blues, rock, a chitarelor, a celei mai frumoase arte, a muzicii de calitate care vibrează, pornind de la inimă şi adresându-se inimilor.

Prin urmare, „Brezoiul lumii” continuă să atragă turişti şi iubitori ai muzicii de calitate din toată ţara printr-o serie de spectacole săptămânale, în cadrul festivalului pilot Summer Camp 2021. Astfel, mari artişti ai scenei naţionale şi internaţionale vor pune sufletele în mişcare prin muzica lor extrem de creatoare şi bogată din 18 iulie până la data de 5 septembrie.

Muzică pentru toate gusturile din 18 iulie până la 5 septembrie

„Şi anul acesta se amână festivalul Open Air Blues Festival Brezoi pentru vara viitoare, dar s-au făcut planuri pentru Summer Camp 2021 şi am lucrat intens la acest proiect, în cadrul căruia vom avea 12 evenimente, adică o vară incendiară. Prin urmare va fi muzică pentru toate gusturile din 18 iulie până la 5 septembrie. Festivalul Summer Camp 2021 va putea avea 1000 de oameni şi 2500 de participanţi în lunile iulie şi august. Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat ne-a susţinut, declarând festivalul „pilot”. Evenimentele ar fi ca o gură de aer pentru noi, şi asta fiindcă trebuie să ne păstrăm renumele de oraş al muzicii, deci evenimentul se va ţine indiferent de situaţie, mai ales că avem surprize foarte mari pentru iubitorii de muzică. Vor ţine recitaluri de excepţie trupe renumite din ţară şi străinătate, anunţate deja”, a precizat primarul din Brezoi, Robert Schell.

La Brezoi, turiştii şi iubitorii muzicii de calitate vor avea parte de cea mai frumoasă vară, boemă şi plină de evenimente, mulţumită evenimentelor live Summer Camp 2021, fiindcă aici sfârşiturile de săptămână vor fi pline de muzică, la care vor participa zeci de artişti din ţară şi străinătate. Astfel, Brezoiul îşi continuă tradiţia în sfera muzicală de calitate, unde se va simţi viaţa în ritmuri antrenante, consacrând întreaga Valea a Lotrului unui anume fel de a gândi muzica în termenii bluesului şi a sunetului de chitară pentru cei care caută aceste locuri comune ale sufletului şi aşteaptă să vibreze pe note.

Brezoiul devine de la an la an un oraş tot mai cochet, a cărui imagine încântă privirile turiştilor

De numele primarului Robert Schell se leagă cea mai importantă schimbare a oraşului Brezoi. Prin investiţiile realizate şi fondurile atrase aşezarea a renăscut după declinul industriilor tradiţionale din zonă. Oraşul „gri” de după revoluţie, aproape abandonat este astăzi resuscitat, devenind astfel destinaţia ideală pentru iubitorii de natură şi de muzică bună. Evenimentele culturale, concertele de muzică live în aer liber pe care oraşul le găzduieşte, la care se adăugă celebrul festival de muzică blues născut din dorinţa de a reuni muzica bună românească şi cea de renume internaţional „Open Air Blues Festival Brezoi” a animat viaţa socială din zonă, atrăgând un număr record de turişti şi iubitori de muzică din toate colţurile ţării şi din întreaga lume. Open Air Blues Festival Brezoi s-a dovedit a fi un succes de proporţii, anticipat, consolidat şi validat, care a plasat Brezoiul pe harta lumii.

Brezoiul oferă turism pentru cele patru anotimpuri

Brezoiul atrage ca un magnet pentru că este o aşezare deosebită şi acest lucru este încununat cu declararea zonei ca staţiune turistică de interes local. Toate acestea se datorează autorităţilor locale în decursul anilor, fiindcă cei care vin la Brezoi pot vedea aici, fructificat într-un mod deosebit de valoros tot potenţialul natural, turistic şi educaţional din zonă. „Brezoi, turism pentru cele patru anotimpuri” este definiţia aşezării, deoarece aici sunt foarte bine identificate zonele de călătorie, indiferent de anotimp.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *