Comuna Lapusata: Burse asigurate pe elevii si proiectele sunt pregatite pentru aprobare

Burse asigurate pentru elevi 

Fie ca vorbim de elevii care au rezultate exceptionale la scoala sau de elevii care au nevoie mare de o bursa sociala, administratia comunei Lapusata reuseste sa le asigure pe amandoua. 

Oferim burse scolare pentru toti elevii care au reuzultate exceptionale la scoala. De asemenea, normal ca asiguram si bursele sociale pentru copiii care nu beneficiaza de cele mai bune conditii de trai. Avem doua microbuze scolare care sunt exclusiv ale primariei si care functioneaza pe bugetul nostru, al administratiei comunei Lapusata. Acestea au capacitatea de 17 locuri pe microbuz.” ne-a declarat primarul comunei Lapusata, Nicolae Joita. 

Investitii si proiecte la CNI 

Chiar daca proiectele necesita o investitie mare de timp, mai ales pe partea de asteptare a aprobarii, comuna Lapusata are in vedere realizarea unor proiecte importante. 

Avem de realizat cateva investitii care sunt totodata si importante, anume proiectul de apa comuna in localitate, 2 puturi de foraj cu care am avansat deja pentru ca am licitat, cadastrarea localitatilor, un teren de joaca pentru copii, inca un proiect de asflatare din 4 kilometri si 4 kilometri de extindere canal. La CNI avem cateva proiecte depuse, apa si canal dar nu stim cand o sa fie aprobat. Treaba asta cu proiectele la CNI nu e asigurata deoarece nu iti ofera de azi pe maine proiectul, sunt unii care au proiectul depus de mult timp si nici pana acum nu au primit nicio veste.” ne-a declarat primarul comunei Lapusata, Nicolae Joita. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *