Eroii neamului, sarbatoriti in centrul comunei Stroesti

Elevii sunt ajutati din orice punct de vedere in comuna Stroesti 

Elevii primesc bursă de merit si bursă socială, toate categoriile de burse pentru care avem 90 de elevi care beneficiaza de acest lucru. Acestea sunt în cuantum de 100 RON bursa. Ori de câte ori am avut probleme cu familii defavorizate sau cu persoane care încă mai sunt singure și așa am hotărât de consiliu local, am alocat anumite sume ca ajutoare de urgență. În funcție de necesitățile la fiecare familie în parte s-a intamplat acest lucru, deci asta a fost la nivelul localității noastre, dar să știți că nu prea am avut foarte multe cazuri. ” a declarat primarul comunei Stroesti, Ciolacu Toma. 

Eroii neamului, sarbatoriti in centrul comunei Stroesti 

Ca totdeauna serbăm în centrul comunei, la monumentul eroilor, eroii neamului cu o slujbă de pomenire din partea preotului paroh, și cu această ocazie din cauză că nu am putut să premiem cum făceam de obicei tinerii care au împlinit 18 ani în 2020 și familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, o facem astazi. Avem formație, eu ofer din tuturor celor care participă la această festivitate, câte 3 mici, o bere, un suc și un pahar de vin. Deci eu ofer, din banii mei, nu ai primariei,  ca să nu se înțeleagă că băgăm banii de la buget.” a declarat primarul comunei Stroesti, Ciolacu Toma. 

Proiectele merg bine datorita administratiei comunei care se implica activ 

Suntem la terminarea celor 3 poduri pe care le avem începute de anul trecut și am semnat contractul de lucrări pentru asfaltare. Au 1,8 km de ulițe si la CNI avem depus un proiect de 12 km drumuri în comuna noastră și asfaltare. Am depus un cămin cultural din satul Pojogi si suntem în stadiul de ordin de ministru. Proiectele au trecut de fazele principale, așteptăm decât ordin de ministru, dupa care va fi si licitația și se va desemna constructorul si vor începe lucrările, iar în perioada următoare vom lucra la proiectul de canalizare. ” a declarat primarul comunei Stroesti, Ciolacu Toma. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *