Dăești, învinsă în finalurile de repriză

Într-un joc de verificare disputat sâmbătă la Fedeleșoiu, Viitorul Dăești a pierdut cu CSM Slatina, scor 0-2.

După ce miercuri a învins cu 3-0 în testul de la Călimănești, Viitorul a avut sâmbătă în față un adversar redutabil. CSM Slatina este una din favoritele la promovare în viitorul sezon de Liga a III-a, după ce a retrogradat din eșalonul secund. S-au jucat două reprize a câte 50 minute fiecare, slătinenii reușind golurile în finalul fiecărei părți.

Rareș Deta a deschis scorul în minutul 50, cu un șut de la 18 metri, deviat de un fundaș. Marius Neicu a făcut 2-0 în minutul 99, când a scăpat prea ușor spre poarta vâlceană și a reușit să marcheze. La oaspeți a jucat și Bărbuți, stoperul împrumutat anul trecut la Fedeleșoiu de la Slatina.

”A fost un meci bun pentru noi, avem multe de învățat. Au primit toți jucătorii șansa să joace contra unei echipe bune. Sperăm să începem cu o victorie în primul meci oficial, cel de cupă” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa. Nigerianul Samson (FOTO) a fost testat pe postul de fundaș central, deși el este un specialist ca fundaș de bandă.

În lotul echipei din Dăești au apărut și câțiva jucători noi: portarul Păușescu și atacantul Mitru, ambii fiind juniori provenind de la CSU Craiova. Liber de contract, după ce a evoluat la CSA Steaua a fost adus și mijlocașul de bandă Flămânzeanu, un alt junior. În fine, pe banda stângă a fost titularizat Edi Neacșu, un jucător tânăr, care a confirmat în urmă cu un an și la Horezu. Niciunul din cei patru jucători nu a semnat încă contractul de activitate sportivă. Încă nu este clară situația lui Marinoiu, portarul care a dorit să plece după ce a fost admis la facultate la Sibiu.  Pentru antrenorii Adi Popa și Cristi Munteanu, cel mai greu pare a fi de gestionat situația mijlocașilor centrali, acolo unde patru jucători cu experiență se luptă pentru doar două posturi: Ov. Popescu, Iordache, Pîrvu și Precup.

Miercuri, Dăești joacă la Fedeleșoiu (ora 17.30) în cupă, cu Vedița Colonești, un joc care se anunță foarte interesant.

Viitorul Dăești: Efimie – Vasile, Vl.Mocioacă, Samson, Grosu – Iordache, Pîrvu – Ad. Popa, Mitru, E. Neacșu – Fl. Costea. Au mai jucat: Marinoiu, Păușescu, M. Deaconescu, Cr. Munteanu, Roșianu, Precup, Ov. Popescu, Flâmânzeanu, Bunescu, S.Preda, G.Neacșu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *