Bonus de calificare pentru Sparta

În turul II al cupei, Sparta Rm. Vâlcea joacă miercuri, de la ora 17.30, pe Stadionul Brothers Hub cu Unirea Bascov (Liga a III-a)

Sparta Rm. Vâlcea a pierdut în turul I al cupei, 1-3 cu Flacăra Horezu, dar a mers mai departe la ”masa verde”, după ce Federația a sesizat faptul că oaspeții au folosit un jucător aflat în stare de suspendare.  Astfel, spartanii au profitat de gafa clubului horezean și au mers mai departe. Acum, trupa pregătită de Mihai Lungan dă peste o altă echipă de Liga a III-a, Unirea Bascov, formație pregătită de Adrian Dulcea.

Marius Voican, conducătorul echipei a pregătit un bonus jucătorilor, în cazul în care trec miercuri de Bascov. ”Soarta ne-a surâs după jocul pierdut cu Horezu, la care am fost peste ei, dar am cedat după greșeli personale. Băieții sunt montați pentru acest meci, cu Bascov, avem lot mai bun față de sezonul trecut. Echipa are și o primă de calificare. Am jucat în vară și două amicale cu Bascov și am împărțit victoriile. Eu mă bucur să îl revăd pe Adi Dulcea, un adevărat profesionist care sigur are un lot valoros și bine pregătit. Sunt convins că va fi un meci frumos” a anunțat finanțatorul echipei, Marius Voican.

 Intrarea la partida de miercuri de pe modernul Brothers Hub (450 locuri) este liberă, în condițiile legii, pentru persoanele vacccinate cu ambele doze (și la care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei) sau care posedă  test negativ antigen (nu mai vechi de 24 ore) sau test negativ RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore). Intrarea este liberă și pentru persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *