Dăești a remizat la Slatina

Viitorul Dăești a remizat sâmbătă, într-un joc amical, 1-1 în deplasare cu CSM Slatina.

Nu a fost o săptămână prea bună pentru Dăești, care s-a văzut miercuri eliminată surprinzător din cupă, după 0-1 acasă cu Vedița Colonești (Olt). Sâmbătă, echipa pregătită de Adrian Popa a disputat un test la Slatina, încheiat nedecis, 1-1. În urmă cu o săptămână, cele două echipe mai disputaseră un amical la Fedeleșoiu, unde slătinenii câștigaseră cu 2-0.

Acum, CSM Slatina a jucat timp de 70 de minute cu rezervele, jucătorii de bază fiind folosiți în ultimele 20 de minute. Gazdele au deschis scorul în minutul 6, dar George Neacșu a egalat în minutul 35.

Antrenorul-jucător Adrian Popa spune că important este ca echipa să fie la parametrii maximi la startul Ligii a III-a. ”A fost un joc bun al băieților, împotriva unui adversar tare, a fost o atitudine bună și sperăm să creștem în joc! Am părăsit cupa, am fost supărați, dar sper să fim bine în campionat” a anunțat Adrian Popa.

În lotul echipei din Dăești au semnat și juniorii nou-veniți: portarul Păușescu, atacantul Mitru (CSU II Craiova) și Flămânzeanu (CSA Steaua).

Marți, la sediul FRF se va trage la sorți componența celor 10 serii ale Ligii a III-a. Cel mai probabil, Dăești, Horezu și Costești vor fi repartizate în aceeași serie.

Viitorul Dăești: Păușescu – Samson, Vl.Mocioacă, Cr. Munteanu, Grosu – Iordache, Precup – Vasile, Preda, Ceapă – G.Neacșu. Au mai jucat: Eftimie, Deaconescu, Roșianu, Pîrvu, Ov. Popescu, Mitru,  Flâmânzeanu, Ad.Popa, Dima, Bunescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *