Horezu câștigă la scor la Tg. Cărbunești

Flacăra a câștigat clar, 3-0  în testul disputat sâmbătă, la Tg. Cărbunești, cu Gilortul.

Cele două echipe au disputat cel de-al doilea amical direct din vară, după ce, cu o săptămână în urmă, la Horezu, Flacăra câștigase cu 2-1. Acum, echipa pregătită de Narcis Enăchescu s-a impus detașat, scor 3-0. Ion Marian a deschis scorul pentru ”olari”, în finalul primei reprize. În minutul 53, Georgescu (FOTO) a adus desprinderea, transformând o lovitură de pedeapsă. Scorul final, 3-0 a fost stabilit de Burcea în minutul 69.

Antrenorul Narcis Enăchescu a stabilit un lot de 24 de jucători, dar în septembrie mai sunt așteptați Cioablă și Simeanu.

 ”Toți jucătorii au același număr de minute, sunt meciuri de pregătire, până găsim formula exactă pentru jocurile oficiale, dar acum punem accentul pe pregătirea fizică. Avem un lot echilibrat numeric și valoric, suferim la relații de joc, sunt mulți jucători noi și aici trebuie lucrat. Cred că abia după 5-6 etape de campionat vom vedea valoarea lotului. Obiectivul este locurile 5-6 și formarea unei echipe valoroase, vom ajusta lotul în iarna dacă mai este nevoie, dar am mare încredere în lotul actual și sper să formăm o echipă. Jucătorii nu au mai evoluat împreună sau pe posturile pe care îi încercăm acum, sperăm ca la startul sezonului să fim așa cum trebuie să fim” a anunțat tehnicianul.

Joi, 19 august, de la ora 18.00,  la Horezu, Flacăra va întâlni într-un joc amical pe Pandurii Tg. Jiu, care evoluează tot în Liga a III-a. Pentru sâmbăta viitoare, Narcis Enăchescu mai caută un adversar la județ.

Flacăra Horezu a legitimat 14 jucători noi: Sporea (Alba Iulia), Burcea, Georgescu (ambii Dăești), Vișan (Zalău), Pătulea (Gaz Metan II), M. Diaconescu (Costești), C. Verdeș (Reutlingen II), Bîrzan (Deva), Cioranu (Clinceni II), Mihăilă (CCS Craiova), Tudor (Chiajna II), Dobrin (Olimpic Rm. Vâlcea), Cioranu (Clinceni II) și Dobre.

Gilortul – Flacăra Horezu 0-3 (0-1)

Au marcat: Ion Marian (43’), Radu Georgescu (53’ – penalty), Robert Burcea (69’).

Flacăra repriza I: D.Vlădoi – Cioran,  M.Diaconescu, Moldovan, Tudor –  Dobre – Dinu, Bîrzan, Nistor, Horumbă – I.Marian.

Flacăra repriza II: Sporea – Burcea, Vișan, Bălan, Pătulea – Nuță – Mihăilă (Dobrin), Verdeș, Comănescu, Georgescu- Dobrescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *