Trei medalii mondiale pentru Laura Dabu

Sportiva legitimată la CS Chimia Rm. Vâlcea, Laura Dabu (23 ani) a câștigat trei medalii de bronz la Campionatul Mondial de  powerlifting pentru sub-juniori, juniori și masters, care s-a desfășurat în perioada 22-28 august, la Oradea.

 Medaliile de bronz au fost obținute de Laura Dabu la categoria 84 kg, în probele de genuflexiuni (150 kg), îndreptări (132,5 kg) și total (347,5 kg). Sportiva originară din Păușești Măglași este pregătită de antrenorul Valentin Pătru.  ”Am așteptat atâția ani ziua în care sa reprezint România! A fost greu, dar a meritat! Cel mai frumos moment, mulțumesc din suflet celor care m-au susținut! Mulțumesc antrenorului Valentin Patru pentru susținere și pentru încredere! Locul 3 Mondial!” a anunțat Laura Dabu pe conturile de socializare.

De menţionat că powerliftingul este un sport în care se ridică greutăţi în trei stiluri diferite: genuflexiuni, împins din culcat şi îndreptări.

Powerlifting este un sport aflat în continuă dezvoltare atât în România cât şi pe plan internaţional și a adus la Oradea sportivi din 30 de ţări, de pe patru continente.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *