Pregătirile sunt în toi pentru „Ziua comunei Frânceşti”, evenimentul mult aşteptat de întreaga comunitate va avea loc duminică, 26 septembrie.

 Ziua comunei Frânceşti se anunţă a fi un eveniment plin de voie bună şi distracţie, aşa cum a fost în fiecare an organizată de primarul Daniel Paraschiv. Locuitorii comunei Frânceşti,  oaspeţii şi invitaţii de seamă se vor bucura de această nouă ediţie a “Sărbătorii comunei Frânceşti”: „Am stabilit ca ziua localităţii să aibă loc în fiecare an, în ultima duminică din luna septembrie. Anul trecut evenimentul nu s-a organiza din cauza pandemiei, reluăm sărbătoarea şi, aşa cum ne-a obişnuit, evenimentul se va desfăşura în centrul localităţii, în zona târgului. Invitaţii le vom lansa tuturor instituţiilor judeţene cu care noi colaborăm, dar şi colegilor primari. Dincolo de politică trebuie să facem administraţie, să conlucrăm. Sunt instituţii cu care noi avem o colaborare bună şi este un lucru benefic pentru cetăţeni faptul că putem colabora. Sperăm să fie frumos, şi cetăţenii să fie mulţumiţi de programul dedicat zilelor comunei Frânceşti”, a precizat primarul localităţii, Daniel Paraschiv

Duminică, 26 septembrie, începând cu ora 13.00, autoritățile din Frânceşti, în frunte cu primarul Daniel Paraschiv îşi vor primi așa cum se cuvine oaspeții. Alături de invitații săi, primarul va deschide oficial sărbătoarea comunei. Vor fi sărbătorite cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și vor fi premiați elevii din comună care au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Evenimentul va aduce pe scena din comună nume grele ale folclorului românesc

Începând cu orele 15:00, în acompaniamentul Formaţia Pleantă, vor urca pe scenă îndrăgiţi artişti de muzică populară : Mariana Ionescu Căpitănescu, Roberta Crintea, Marcela Fota, Ionela Petria,  Andreea Pleantă, Luigi.

Zilele comunei  Frânceşti se vor încheia cu un minunat foc de artificii.

Primarul Daniel Paraschiv invită toți locuitorii comunei și nu numai să sărbătorească împreună, Zilele comunei Frânceşti, ediția a IV-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *