Laurențiu Cazan și Mihaela Banu, în vizită la  Mihăești

Laurențiu Cazan și Mihaela Banu au fost în vizită la Mihăești, gazda fiind primarul Constantin Bârzâgeanu, pentru a observa proiectele mari în desfășurare ale administrației locale. Proiectele pe care le-au observat au fost dispensarul modern medical și noua sală de sport.

Laurențiu Cazan spune pe Facebook că acestea sunt proiecte de impact.: ”Investițiile #administrației_liberale în localitățile vâlcene cresc nivelul vieții în județul nostru, acesta fiind și motivul pentru care am decis să vă reprezint din poziția de Deputat.De această dată am fost în comuna #Mihăiești, alături de Doamna Senator Claudia Mihaela Banu, unde domnul primar Bărzăgeanu Constantin ne-a prezentat proiecte de impact realizate în comuna sa, cu ajutorul guvernării liberale.” a declarat deputatul Laurențiu Cazan pe pagina sa oficială de Facebook.

Cei doi membri PNL care fac parte din Biroul Executiv PNL Vâlcea, s-au plimbat în zonele de construcții aproape finalizate, fiind însoțiți de primarul comunei Mihăești. De asemenea, cei trei au discutat diverse chestiuni despre realizarea proiectelor, de ce a fost nevoie să se ajungă acolo și ce se va întâmpla de acum.

Să vorbim despre #investiții, și administrație #în_interesul_cetățeanului. Real și concret. Astăzi, împreună cu deputatul Laurențiu Nicolae Cazan, am vizitat unul din obiectivele ambițioase ale domnului primar Bărzăgeanu Constantin. Astfel, locuitorii Comunei #Mihăești vor beneficia din luna martie 2022, de servicii sanitare de calitate, la standarde moderne, prin noul stabiliment al dispensarului #medical. Clădirea, care este amenajată în centrul comunei, are un regim de înălţime P+1, iar suprafaţa construcţiei este de 600 de metri pătraţi, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament şi cabinete stomatologice, ginecologice și ecografie. Noul dispensar medical este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare, inclusiv un laborator de analize. Investiţia face parte din programul privind îmbunătăţirea serviciilor medicale, cu impact asupra stării de sănătate a populaţiei, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale.De menționat este că acest proiect aștepat de întreaga comunitate a obținut o parte din finanțare prin PNDL, valoarea totală depășind 3,5 milioane de lei.Tot în centrul comunei se ridică și noua #sală_de_sport, cu 102 locuri, investiție realizată prin CNI, în valoare de 5,6 milioane de lei. Obiectivul va putea găzdui evenimente sportive de nivel local și județean pe mai multe discipline sportive. Sala va fi prevăzută și cu vestiare, atât pentru sportivi, cât și pentru profesori și va avea o tribună cu mai mult de 100 de locuri. ” a declarat Claudia Banu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *