ACS Şirineasa promite un retur bun

Într-un joc amical disputat vineri la Popeşti, ACS Şirineasa a învins cu 3-1 pe colega de serie FCM Alexandria.

Şirineasa este în formă bună înainte de reluarea campionatului şi a câştigat vineri testul disputat pe sinteticul de la Popeşti, cu Alexandria, scor 3-1. Pentru vâlceni au marcat Răcăreanu, Lăzărescu şi Tilioiu. La finele acestei săptămâni, se reia Liga a III-a, iar Şirineasa va juca în Bănie cu ”satelitul” echipei CS U Craiova, într-un derby oltean din subsolul clasamentului.

După întăririle din această iarnă, antrenorul Gabi Mangalagiu spune că s-au creat premisele unui retur bun. ”A fost un test bun cu Alexandria, sper ca începutul de campionat să legăm câteva victorii, în primele patru etape avem un program accesibil. Sunt foarte bucuros că pot să aleg titulari, acum există concurenţă, acest lucru este foarte important, sper ca şi jucătorii să înţeleagă că joacă cel care este mai în formă. Intrăm în linie dreaptă înainte de retur, eu mai am semne de întrebare doar în privinţa posturilor unde vor evolua juniorii. Eu spun că valoarea lotului este mult peste cea din tur, am adus jucători buni în această iarnă, s-a creat concurenţă” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Din lot nu au făcut parte Radu Georgescu şi Robert Bloţu, care sunt accidentaţi, aceştia fiind  într-un program de pregătire separată. Bloţu s-a întors cu dublă entorsă de la Chindia, echipă cu care s-a pregătit în această vară, în timp ce Georgescu nu este refăcut după o operaţie la umăr.

Duminică, după închiderea ediţiei noastre, ACS Şirineasa a disputat un ultim amical, cu Vedea Văleni Nicolae Titulescu, echipă de judeţ în Olt. La acest meci, Gabi Mangalagiu i-a menajat pe câţiva titulari şi nu i-a convocat pe Nicolaescu, Marinescu, Răcăreanu, Neacşu, fraţii Săraru şi Tomescu, astfel că rezultatul nu era unul relevant.

”Samuraii” au un bilanţ pozitiv în amicale cu 4 victorii, 2 egaluri şi o singură înfrângere, suferită în primul test, chiar în faţa liderului incontestabil al Ligii a II-a, Juventus. La finalul turului, Şirineasa ocupă locul 12 în clasament, primul deasupra liniei retrogradării.

ACS Şirineasa: Teodorescu – I.Săraru, Nicolaescu, Neacşu, Roşianu – Marinescu – Horumbă, Tomescu, L.Săraru – Răcăreanu, I.Marian. Au mai jucat: Cârstoiu, S.Radu, Lăzărescu, B.Popescu, Constantinescu, Tănăsescu, Tănăsie, Chiripuş, Ciocotoiu, Tilioiu, D.Preda. Antrenor Gabi Mangalagiu

 

Răcăreanu: ”Lucrurile s-au schimbat în bine”

Experimentatul atacant Ştefan Răcăreanu rămâne unul din atuurile echipei ACS Şirineasa pentru returul din Liga a III-a. ”Răcă” este convins că echipa va arăta altfel în primăvară, după întăririle primite în această iarnă.

”Ultimul amical a fost cu Alexandria, o echipă care ne-a pus probleme şi în tur , când ne-au bătut destul de uşor acasă, însă lucrurile s-au schimbat în bine, prin venirea unor jucători în formaţia noastră. Suntem în obiectiv acum, sperăm ca în retur să câştigăm puncte şi din deplasare. Am arătat bine în toate amicalele, mai puţin primul, nu cred că ne-a dominat vreo echipă, cu excepţia lui Juventus Bucureşti, liderul din Liga a II-a. Eu sunt convins că dacă ne dăruim la Craiova, scoatem cel puţin un punct în meciul cu CS U II. Rezultatele bune din amicale ne-au oferit încredere înainte de startul în retur” a spus vârful celor de la Şirineasa.

Răcăreanu speră ca el şi colegii săi să nu mai aibă parte de problemele financiare din tur. ”Mai sunt mici probleme cu banii, avem promisiunea că zilele acestea mai primim o restanţă şi astfel am rămâne doar cu un salariu în urmă. E greu să motivezi o echipă fără prime, doar cu salarii mici şi nici acelea la timp, dar noi ştiam ce ne aşteaptă când am semnat cu Şirineasa. Dacă ne uităm la prezenţa la antrenamente şi la rezultatele din campionat, cred că noi, jucătorii am dovedit că avem caracter!”.

 

 

REZULTATE AMICALE ŞIRINEASA:

Şirineasa – Juventus Bucureşti 1-7 (gol Ciocotoiu)

Şirineasa – Viitorul Dăeşti 2-2 (goluri D.Preda, L.Săraru)

Mioveni – Şirineasa 0-1 (gol Răcăreanu)

Şirineasa – Unirea Bascov 2-0 (goluri Tilioiu, D.Preda)

Şirineasa – Atletic Bradu 1-1 (gol Tomescu)

Şirineasa – Alexandria 3-1 (goluri Răcăreanu, Lăzărescu şi Tilioiu)

 

Clasament Seria C3

1      SCM Piteşti             14    11    3      0      36-7         36

2      FC Voluntari II        14    6      5      3      27-18       23

3      Atletic Bradu          14    6      4      4      24-23       22

4      ACSO Filiaşi           14    5      6      3      20-12       21

5      Sporting Roşiori      14    6      3      5      20-19       21

6      FCM Alexandria     14    6      3      5      14-15       21

7      FC Aninoasa           14    4      7      3      16-12       19

8      CS Mioveni II 14    5      4      5      19-22       19

9      Flacăra Moreni        14    4      6      4      20-14       18

10    Steaua Bucureşti II 14    5      3      6      23-28       18

11    Concordia Chiajna II      14    4      4      6      9-18         16

12    ACS Şirineasa         14    5      0      9      11-28       15

13    CS Podari                14    3      4      7      16-23       13

14    CS U Craiova II      14    3      3      8      17-24       12

15    Urban Titu               14    2      5      7      19-28       11

*promovează locul 1

*retrogradează locurile 13-15

 

Program etapa 16, 3-4 martie:

CS U Craiova – ACS Şirineasa

CS Mioveni II – FC Voluntari II

Atletic Bradu – Flacăra Moreni

Urban Titu – Sporting Roşiori

Concordia II – ACSO Filiaşi

SCM Piteşti – CS Podari

FC Aninoasa – FCM Alexandria

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *