Originar din Râmnicu Vâlcea, fundaşul Alin Neacşu (23 ani) a semnat până în vară cu ACS Şirineasa şi este cel mai important transfer al iernii pentru echipa pregătită de Gabi Mangalagiu.

Alin Neacşu întăreşte centrul defensivei de la Şirineasa, post care a suferit enorm după accidentarea lui Ilie Muşuroia, care a fost operat în toamnă de ligamente. Jucător cu experienţă la acest nivel, Neacşu a adus un plus de siguranţă defensivei din Şirineasa, iar jucătorul vâlcean a impresionat în ultimele amicale.

”În momentul de faţă, lotul s-a întărit şi în retur o să fie cu totul altceva faţă de ce a fost în tur. Obiectivul nostru este să luăm fiecare meci în parte şi să scoatem maximul din fiecare şi să ne clasam cât mai sus. Sper sa fie aşa cum mă gândesc eu şi să mulţumim conducerea şi fanii de la Şirineasa,să nu mai fie probleme. Cel mai important este să practicăm un fotbal frumos, pentru a încuraja oamenii să vină la stadion şi să fie alături de noi.  Ţinând cont de lotul actual, eu cred că nu vom avea probleme cu retrogradarea, dar asta trebuie să demonstrăm pe teren” a declarat Alin Neacşu.

În urmă cu un an, Alin Neacşu a fost dorit de CSM Râmnicu Vâlcea, a venit la pregătiri în Zăvoi, dar ulterior s-a răzgândit şi s-a întors la echipa la care evolua atunci, National Sebis. ”Îmi doream atunci să joc la Vâlcea, dar cei de la Sebiş m-au convins să revin acolo, ca să promovăm în Liga a II-a. Nu a fost să fie, nu am promovat cu Sebişul şi apoi am mers la Roşiori. Acum, însă, m-am întors acasă, cel puţin până în vară, cât am contractul cu Şirineasa. Din vară, vom vedea ce va mai fi” a mai spus fundaşul echipei vâlcene.

În această iarnă, la ACS Şirineasa s-au perfectat  nu mai puţin de 11 transferuri, mai ales că lotul care încheiase turul era foarte subţire.  Au venit juniorii I.Teodorescu, S.Radu, B.Popescu, I.Marian, Georgescu (toţi de la CSM Rm.Vâlcea), A.Neacşu (Roşiori), Tomescu (Dăeşti), Lăzărescu (CS U II Craiova), Tănăsie (Ocnele Mari), Tilioiu (Vlădeşti)  şi Stoleriu (Băile Olăneşti).Dintre aceştia, mijlocaşul stânga Radu Georgescu este încă indisponibil după operaţia suferită la umăr.

La capitolul plecări sunt trecuţi  doar portarul Daniel Popescu şi Robert Bloţu (Chindia Târgovişte), dar nu va putea evolua în retur nici Muşuroia, care este în recuperare după operaţia de ligamente.

 

Egal cu Bradu la Călimăneşti

Într-un joc amical disputat miercuri la Calimăneşti, ACS Şirineasa şi Atletic Bradu, colege în Seria C3 au remizat, scor 1-1.  Pe un teren mocirlos, argeşenii au deschis scorul prin Adrian Codin în minutul 23, care a reluat în plasă după ce, iniţial portarul I.Teodorescu blocase un penalty bătut de Tameş. Vâlcenii au egalat prin noul venit de la Dăeşti, Narcis Tomescu în minutul 38.Echipa pregătită de fostul tehnician al CSM-ului, Adrian Dulcea, Atletic Bradu a fost în cantonament în staţiunea Călimăneşti.  Pentru Şirineasa, următorul test este programat pe 25 februarie, cu Vedea Văleni Nicolae Titulescu.

ACS Şirineasa:  Teodorescu – Lăzărescu, B.Popescu, Neacşu, Roşianu  – Constantinescu – I.Marian, Tomescu, L.Săraru –  Răcăreanu, Tănăsescu. Au mai jucat: Cîrstoiu, I.Săraru, Nicolaescu, Marinescu, Horumbă, Ciocotoiu, Stoleriu, D.Preda, Tilioiu.

 

S-au dat banii pe noiembrie

Jucătorii vechi de la ACS Şirineasa au primit zilele trecute banii restanţi pentru luna noiembrie. ”Mai avem doar o lunăp restantă. Săptămâna viitoare plătim şi restanţa pe decembrie şi practic ajungem cu banii aproape la zi. Banii pe ianuarie intră la finalul lunii februarie. Nu este uşor să te descurci financiar la Liga a III-a, dar toţi facem eforturi” a spus managerul Mădălin Dobre.

 

REZULTATE AMICALE ŞIRINEASA:

Şirineasa – Juventus Bucureşti 1-7 (gol Ciocotoiu)

Şirineasa – Viitorul Dăeşti 2-2 (goluri D.Preda, L.Săraru)

Mioveni – Şirineasa 0-1 (gol Răcăreanu)

Şirineasa – Unirea Bascov 2-0 (goluri Tilioiu, D.Preda)

Şirineasa – Atletic Bradu 1-1 (gol Tomescu)

Foto: Teodorescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *