Mijlocaşul central Cosmin Piscanu (20 ani) a semnat un contract cu echipa de Liga 3 SCM Piteşti, club care îl va deţine pe jucător în coproprietate cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Lansat la juniorii de la FC Argeş, Piscanu a petrecut apoi trei ani şi jumătate  în Zăvoi, iar în această iarnă s-a pregătit timp de câteva săptămâni cu CS Mioveni, cu care a fost în cantonament la Cheile Grădiştei.  ”Mă înţelesesem iniţial cu Mioveniul, am stat acolo o lună în pregătiri, dar ulterior, clubul nu a dat dovadă de seriozitate şi mi-a oferit un contract mult mai mic decât ce stabilisem. Pentru a rămâne să joc la Mioveni, eu am refuzat în acea perioadă discuţiile cu Chindia şi Afumaţi!  Când am văzut că nu sunt serioşi, am decis să plec de acolo, acum văd că au declarat despre mine că am fost în probe” a explicat Cosmin Piscanu.

După ce a plecat de la antrenamentele Mioveniului, mijlocaşul a fost curtat în ultimele zile de SCM Piteşti şi Metalul Reşiţa, dar a ales să rămână acasă şi să joace la liderul Seriei C3, echipă ca şi promovată în eşalonul secund. ”SCM a fost foarte corectă cu mine, nu cum a fost Mioveniul. De asemenea, îi mulţumesc şi lui Cătălin Rufă, care a vrut să mă ajute acum, pe ultima sută de metri. La SCM este un proiect frumos, sunt acasă şi sunt convins că din vară vom fi în eşalonul secund” a mai declarat mijlocaşul.În prima parte a acestui sezon, Cosmin Piscanu a evoluat în 15 partide pentru CSM Râmnicu Vâlcea în Liga a II-a. Tot la SCM Piteşti a mai ajunsîn această iarnă un alt jucător plecat de la Vâlcea, Costin Stoica. Singurul fotbalist de la CSM care nu şi-au găsit încă echipă este chiar vedeta Florin Costea, focusat pe o plecare în Arabia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *