La Milcoiu, infrastructura rutieră este prioritară

Pentru acest an, administraţia din Milcoiu va demara proiectul de asfaltare a şapte străzi, toate, însumate, ajungând la lungimea de 8 kilometri. Cu acest proiect de asfaltare se va încheia capitolul de modernizare a infrastructurii rutiere în localitate în procent de 90%.

Tot în această perioadă se lucrează la proiectul de asfaltare a drumului comunal 26 de la kilometrul 3 până la kilometrul 6 şi drumului comunal 28, precum şi continuarea asfaltării DC27, pe o lungime de 1,3 kilometri. „Se lucrează, dar mereu am probleme cu firma constructoare, deoarece banii au fost alocaţi de Ministerul Dezvoltării în contul primăriei, dar, până când constructorul s-a hotărât să se apuce de treabă, Ministerul ne-a retras banii. Astfel, constructorul cu care noi lucrăm nu a realizat situaţia de lucrări în perioada când se puteau lua banii, pentru că nu au lucrat. În felul acesta au pierdut şi ei, dar şi noi”, afirmă primarul Daniel Muşat.

 

„În administraţie am început de la zero”

 

Privind retrospectiv, primarul de la Milcoiu spune că primul mandat a fost cel mai greu, şi afirmă acest lucru deoarece, atunci când a venit la cârma localităţii, comunitatea nu beneficia de absolut nici o utilitate: „Primăria nu avea făcut Planul Urbanistic General, fără de care nici o investiţie nu se poate demara, indiferent câţi bani i s-ar aloca administraţiei comunei. În administraţie am început de la zero. Toate locaţiile care erau în administrarea primăriei arătau ca o cocină, inclusiv această instituţie. Toate erau la pământ şi nu ştiam de ce să mă apuc mai întâi. Am debutat cu un proiect pe Măsura 3.2.2. şi, concomitent cu acesta, am început să repar şcolile, apoi să cârpesc drumurile. Încercam să refac, pe rând, obiectivele care consideram că erau la pământ. În cel de-al doilea mandat lucrurile au început să se mai mişte, iar pentru acest mandat vreau să finalizez proiectele începute, care vor închide tot ceea ce înseamnă utilităţi la Milcoiu”, spune primarul din Milcoiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *