Alimentarea continuă şi manipularea protestatarilor din Piaţa Victoriei şi din alte oraşe din ţară este un real pericol la securitatea naţională, infracţiune pe care numeroşi indivizi au comis-o după 1989, dar pentru care nici unul dintre ei nu a fost sancţionat, până acum. Faptul că România a devenit un teren de încercare pentru marile puteri nu înseamnă nimic altceva decât să acestea urmăresc în continuare dezmembrarea României cel puţin în trei teritorii districte şi controlate de diverse forţe străine.

În aceste zile a început să circule pe internet inclusiv o hartă, menită să testeze reacţia populaţiei, şi care arată deja cum va fi ciuntită România după ce teritoriul naţional va fi divizat de interesele străine. Pe hartă se sugerează că o parte din ţară va reveni Ungariei, o altă parte Republicii Moldova şi cea de-a treia va rămâne de sine stătătoare, dar probabil tot la cheremul Uniunii Europene de astăzi, respectiv a Germaniei şi Franţei. Destrămarea României prin dislocarea unui teritoriu care să fie cucerit tocmai cu „mâna” românilor din Republica Moldova ar fi o lovitură magistrală din partea Rusiei, care o plănuieşte probabil de multă vreme, dar la fel de bine este posibil şi scenariul în care partea respectivă din România ar putea fi cucerită de Bulgaria, aflată sub aceeaşi tutelă, a „tătucului Putin”.

Nu pentru prima dată în istoria ei, în foarte scurt timp, România nu se va mai putea baza decât pe propriile sale forţe, iar distrugerea sistematică a economiei naţionale face şi ea parte, probabil, din planul elaborat al dezintegrării uneia dintre cele mai mari ţări din Uniunea Europeană.

Teoria conspiraţiei privind dezmembrarea României are o vechime de peste 80 de ani, încă din anii 1920-1930 existând planuri de distrugere a integrităţii teritoriale şi a unităţii naţionale a României, abia realizată pe atunci. Diferenţa dintre acele vremuri şi cele de astăzi este că, acum, românii îşi pierd, încet, dar sigur, valorile culturale, patriotismul şi legăturile faţă de familie şi tradiţiile locurilor unde s-au născut, astfel încât nu mai au motive să se împotrivească prea tare invaziei nevăzute a străinilor.

Dezmembrarea României după 1989 se referă la un presupus scenariu care spune că Uniunea Sovietică, Ungaria şi Iugoslavia conspirau pentru distrugerea statului naţional român după Revoluţia din 1989, când a avut loc un consens între Occident şi URSS de a-l debarca de la putere pe Nicolae Ceauşescu, iniţial pentru a avea acces la resursele româneşti. În prezent, deoarece Uniunea Sovietică şi Iugoslavia s-au dezmembrat între timp, termenul se poate referi la unele conspiraţii ale Rusiei şi Ungariei, sau ale unor grupări din aceste ţări.

Aşa-zisa legătură de securitate a României cu Washingtonul nu mai există în prezent, iar Donald Trump a făcut chiar zilele trecute o declaraţie mai mult decât îngrijorătoare, salutând practic ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi invitând şi alte state să facă gesturi similare. Este clar că NATO a devenit acum doar o alianţă de conjunctură, iar românilor, rămaşi singuri în faţa cotropitorilor economici, le va fi foarte greu să facă faţă la mai multe atacuri în acelaşi timp, care vin din partea unor ţări vecine, toate coordonate de Rusia. Americanii şi-au retras deja marile companii din România, semn că urmează vremuri grele pentru mica şi aproape inexistenta noastră economie.

Din păcate, protestatarii care îşi scot inclusiv copiii prin pieţe nu înţeleg încă faptul că miza acestei destabilizări a statului român este una mult mai mare decât Guvernul Grindeanu sau chiar PSD, ca partid. Marii şi micii noştri duşmani, infiltraţi cu dibăcie în Parlament şi în multe instituţii de stat abia aşteaptă să creeze disensiune la nivelul maselor sociale pentru a prelua, la momentul oportun, bucăţi din teritoriul românesc, lăsat de izbelişte de nişte cetăţeni care s-au obişnuit să fie conduşi de pe Facebook, ca nişte turme de oi oarbe şi surde.

Mergeţi acasă, dragi protestatari, angajaţi ai multinaţionalelor care au venit în România pentru a vă ţine la limita subzistenţei, pentru că protestele dumneavoastră sunt chiar împotriva măririi propriilor salarii, dar şi un motiv pentru împlinirea visului interbelic al marilor puteri, de a-şi agăţa la panoplia cuceririlor şi o bucată de Românie însângerată. Dacă nu ne vom apăra propriile teritorii, România de astăzi riscă să aibă exact soarta Moldovei istorice, adică să fie împărţită între marile puteri, aşa cum şi vechea Moldovă, parte a României întregi a mai rămas doar în proporţie de 46% a românilor, în timp ce 36% a format Republica Moldova, iar 18% a ajuns să fie stăpânită de Ucraina.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *