A devenit deja o tradiţie ca anual, în Râmnicu Vâlcea să se desfăşoare Turneul Naţional de Handbal Mixt Amatori, competiţie care reuneşte sute de sportivi din toată ţara. Un grup inimos de oameni a hotărât, în urmă cu 7 ani, că o parte importantă din sufletul acestui oraş este reprezentată de acest sport minunat şi, orice ar fi, aşa trebuie să rămână. Au fost puse în joc implicare, resurse şi multă dragoste pentru handbal pentru ca în Râmnicu Vâlcea să fie organizată o competiţie care să ne facă mândri de faptul că suntem membrii acestei comunităţi care nu-şi uită valorile.

De aceea,  în zilele de 04 şi 05 martie, Asociaţia Sportivă HandbalFan Rm. Vâlcea, Centrul Regional pentru Tineret si Dezvoltare Durabila  Eurogreen si Fundația Judeţeană pentru Tineret – Vâlcea, precum şi partenerii săi tradiţionali – Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret si Asociaţia ASIST Rm. Vâlcea, organizează Ediţia nr. 7 a Turneului Naţional de Handbal Mixt Amatori, care se va desfăşura sub sloganul „Handbal pentru Comunitate”. Organizatorii și-au propus ca acest turneu sportiv să fie și un eveniment  de strângere de fonduri pentru sprijinirea tinerilor fără posibilități din comunitățile în care sunt încheiate parteneriate, în special din mediul rural.

Dorinţa de a construi durabil în comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care îmbină cele două dimensiuni: susţinerea tinerilor în dificultate şi sportul. Ajunşi la cea de a 7-a ediţie, acest eveniment a devenit deja unul de tradiţie iar fondurile atrase (taxe de participare, sponsorizări, donaţii) vor fi utilizate, ca şi până acum, pentru finanţarea proiectelor care au în centrul lor bunăstarea tinerilor.

Locurile de desfăşurare pentru meciurile de handbal vor fi Sala Sporturilor Traian și Sala de Sport a Colegiului Naţional Energetic, începând cu ora 9:00. Finala și festivitatea de premiere va avea loc duminică 05 martie  începand cu ora 16:00.

La acest eveniment vor participa 13 echipe din ţară ( HandbalFan A Rm. Valcea, Handbal Fan B Rm. Valcea, HCA Brasov, For Smile Brasov, For Fun Brasov, Acvila Bucuresti, Sport and Friends EVOlution Buzau/Bucuresti, MEC Team Baia Mare, United Cluj, , Nova Bucuresti, Absolut Bucuresti Star Team Bucuresti si HCA Bucuresti), care vor însuma circa 170 de sportivi amatori și 33 de meciuri de handbal.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *