Chimia a ratat calificarea la turneul final

În perioada 19-23 aprilie, Chimia a participat la Grupa IV a turneului semifinal de junioare I, desfăşurat la Cisnădie. În primele trei jocuri disputate la Cisnădie, echipa pregătită de Nicoleta Lazăr a acumulat doar o remiză.  Chimia a pierdut jocurile cu CSS 2 Bucureşti (scor 30-36) şi cu CSS 2 Baia Mare (scor 28-36) şi a remizat în partida cu LPS Sebeş (scor 28-28). Duminică, în ultimul meci de la turneu, Chimia a întâlnit pe LPS Roman, însă indiferent de rezultat, echipa vâlceană nu se mai putea califica la turneul final.

 

Energetic a renunţat la turneul semifinal de junioare I

Energetic Rm. Vâlcea, un centru puternic de junioare în ultimul deceniu, a renunţat să joace la turneul semifinal de junioare I de la Medgidia, din motive financiare. ”Noi am jucat la junioare I sub limita de vârstă, am participat cum s-ar spune în afara concursului. Federaţia ne-a dat însă dreptul să mergem mai departe, dar nu ne-am permis. În această săptămână suntem la turneu semifinal de junioare III la Medgidia, săptămâna viitoare mergem la Sânicolau Mare cu junioarele II, cheltuielile sunt foarte mari, ca să ne fi permis să ajungem la toate turneele”, a spus antrenorul de la Energetic, Gheorghe Ionel.

Echipa Energeticului va participa însă la turneul semifinal de junioare II de la Sânicolau Mare, programat în perioada 28-30 aprilie.  Energetic este în grupă cu Unirea Sînicolau Mare şi Marta Baia Mare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *