HCM a pierdut și la Brăila

HCM Râmnicu Vâlcea  a pierdut ieri, la Brăila, scor 18-26 (6-12) în disputa cu Dunărea, într-un joc contând pentru penultima etapă a Ligii Naționale.

Echipa vâlceană a ajuns la cinci eșecuri consecutive în campionat, unde se situează pe locul 6, dar poate fi întrecută azi de Corona, care are mâine meci la Cluj Napoca. Trupa pregătită de Gheorghe Sbora a avut momente bune până în minutul 17, când scorul era strâns: 6-5. Dunărea a controlat apoi jocul, s-a desprins până la pauză la 12-6, apoi s-a impus detașat, cu 26-18. La finalul jocului, echipa gazdă a primit din partea FRH medaliile de argint și a sărbătorit din plin evenimentul. În schimb, pentru a mai ajunge în cupele europene, HCM are nevoie de un parcurs excelent în Cupa României, acolo unde așteaptă să afle adversara din sferturile de finală. Cu o doză de noroc, HCM poate ajunge în cupele europene  dacă câștigă în sferturile Cupei României și ajunge  la turneul final alături de primele trei clasate în campionat! Dacă Vâlcea intră la turneul final al Cupei României alături și de echipe situate în campionat de la locul 4 în jos, atunci are nevoie să le devanseze pe acestea în semifinale.

În ultimul joc din acest campionat, HCM va juca duminică, 30 aprilie (ora 16,00),  în Sala Sporturilor Traian cu SCM Craiova. Oaspetele încă speră la medalia de bronz, pentru care este în dispută cu Zalăul,  în timp ce Vâlcea își asigură locul 6 printr-un rezultat pozitiv.

HCM: Blazek, Șerban, Vălean – Florica 4, Adespii 3, Ani Senocico 3, Vizitiu 3, Cioaric 2, Khouildi 2, Gavrilă 1, Craiu, Safta, Stoicănescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *