Gheorghe Constantin: ”Nu mai merg la meciurile Dăeștiului!”

În acest sezon, Gheorghe Constantin (64 ani) a pus umărul la ascensiunea echipei care activează în Superliga Vâlcea, Viitorul Dăești, din postura de consilier al primarului George Popolan. Acum, însă, Costică ”Vâlcea” nu mai vrea să participe la meciurile Viitorului.

”Nu mai merg la meciurile celor de la Viitorul Dăești, nu mai vreau să văd nimic, prefer să stau acasă, cu familia. Dacă va fi nevoie de mine acolo, îi voi sfătui, sper să promoveze, dar la meciuri nu mai merg” a  declarat Costică ”Vâlcea”, care nu are nicio funcție oficială la Dăești.

Supărarea fostului șef al CCA  pare să fi plecat de la declarațiile primarului din localitate, George Popolan, care a criticat public arbitrajul lui Alexandru Tudor la jocul  din Superliga Vâlcea, disputat sâmbăta trecută, Viitorul Dăești – Flacăra Horezu 1-3. Conform reluărilor tv, arbitrul internațional Alexandru Tudor  a dictat just două penaltyuri pentru oaspeți, ba mai mult, la al doilea dintre ele, putea să îl elimine pe portarul gazdelor, exact ceea ce și Gheorghe Constantin i-a explicat edilului în ultimele zile.

Ieri, Dăeștiul și-a întărit defensiva șubredă cu Laurențiu Nicolaescu, fundașul central care a evoluat până acum la Șirineasa.

În play-off-ul Superligii Vâlcea, din care mai sunt de disputat șapte etape,  trei echipe se luptă cap la cap pentru titlul județean: Posada Perișani (58 puncte), Viitorul Dăești (58 puncte) și Flacăra Horezu (55 puncte).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *