Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, tradiţionalul concurs de ciclism din localitatea Măciuca-Vâlcea se va desfăşura luni, 1 mai şi este înscris în calendarul competiţional al federaţiei de specialitate.

Turneul este organziat şi sponsorizat de SC Damila SA şi Fundaţia Dumitru Drăghicescu, împreună cu Federaţia Română de Ciclism şi a primit titulatura de  Bike Fest 2017 Damila Măciuca.  Firma de  materiale de construcţii patronată de fraţii Niţu, SC Damila SA organizează şi sponsorizează acest eveniment, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la înfiinţare.

Cursa  de rezonanţă este cea de 40 km, cu starul programat luni la ora 10,00,  pe traseul Maciuca-Giuleşti –Oteteleşiu – Bălceşti – Oteteleşiu – Valea Mare – Măciuca. În paralel se organizează şi o cursă de  24 km, cu startul la ora 10:30, pe traseul Măciuca-Giuleşti- Valea Mare-Măciuca.

Participarea la concursul de ciclism “Bike Fest – Damila Măciuca” nu implică nicio taxa de participare pentru concurenţi, toate costurile aferente organizării şi desfăşurării acestui eveniment fiind în sarcina organizatorilor şi a sponsorilor evenimentului.

Înscrieri la turneul de ciclism se mai primesc până sâmbătă, la ora 12,00, prin completarea şi trimiterea online a formularului din link-ul: https://goo.gl/UWvbH1 sau telefonic la 0762. 614 453 sau 0720 112 838.  Ulterior, înscrieri se vor mai putea efectua doar în ziua concursului, la faţa locului, în limita a 250 de participanţi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *