HCM Rm.Vâlcea a încheiat campionatul pe locul 7

HCM Rm. Vâlcea a pierdut duminică ultimul joc din actualul sezon al Ligii Naționale, cu  SCM Craiova, scor  20-31 (14-16).

HCM a suferit al șaselea eșec consecutiv în campionat, 20-31 cu SCM Craiova, în ultimul joc oficial din actualul campionat.  În prima repriză, portarul Petra Blazek a ținut Vâlcea în joc, iar scorul la pauză a fost unul strâns, 14-16. După pauză, echipa pregătită de Gheorghe Sbora a căzut complet, nu a mai reușit nimic în atac,  iar scorul a luat proporții. Oaspetele au marcat gol după gol pe contraatac și au câștigat la final cu 31-20, spre nemulțumirea celor 700 de spectatori.  Echipa vâlceană a terminat actuala ediție de campionat pe locul 7, cu 28 de puncte acumulate în cele 22 de jocuri. Bilanț final: 9 victorii, 1 egal şi 12 eşecuri.

Antrenorul secund al HCM Rm.Vâlcea, Luminița Dinu a cerut scuze fanilor echipei pentru rezultatele negative din ultimele șase etape. ”Sunt dezamăgită pentru fanii noștri, noi am făcut rezultate, noi i-am adus pe suporteri în Sala Traian, apoi tot noi i-am dezamăgit prin înfrângeri dureroase. În numele întregii echipe, îmi cer scuze pentru cele întâmplate în ultimele șase jocuri! Îmi doresc ca publicul să revină sezonul viitor și să susțină echipa și la bine și la greu” a declarat Luminița Dinu.

Luminița Dinu crede că accidentările dese și presiunea calificării în cupele europene și-au pus amprenta pe finalul de sezon. ”Ne-am dorit victoria, dar una e să dorești și alta este să poți. Ultimele șase etape am luat bătaie la diferențe mari, nu vreau să găsesc scuze, dar nu am avut lotul întreg, ba erau fete accidentate, ba erau răcite, e greu să te antrenezi într-o formulă și să joci cu alta. Cât timp nu am avut presiune, au fost rezultate bune, apoi am vrut mult mai mult, cupe europene, dar nu avem lot pentru așa ceva”.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *