Clubul AS Chimia 2012 Rm.Vâlcea se implică în cheltuielile de înmormântare ale suporterului Mircea Mierloi

Toată suflarea sportului din Vâlcea a fost șocată în ultima perioadă de tragedia dispariției lui Mircea Mierloi (57 de ani), unul dintre suporterii nelipsiți la meciurile de handbal sau fotbal din județ. Chiar în ajunul Paștelui, acesta asista pe Stadionul Hidro la jocul de Liga a IV-a dintre AS Chimia 2012 Rm.Vâlcea  și Sporting Galicea, a plecat să recupereze o minge căzută în apele Oltului și s-a înecat. Nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat, iar după meci, fotbaliștii de la Chimia l-au sunat să îl invite la o petrecere, dar suporterul nu a mai răspuns. Trupul neînsuflețit al lui Mircea Mierloi, cunoscut și sub numele de ”Iepuraș” a fost găsit abia ieri, în apele Oltului, la două săptămâni de la tragedie.

Echipa de fotbal AS Chimia 2012 se va implica în cheltuielile de înmormântare, acesta fiind în ultima perioadă un fan înfocat al echipei care conduce Seria Est din Liga a IV-a. Clubul de fotbal a anunțat că va susține o parte din cheltuielile de înmormântare. Mai mult, președintele clubului, Marian Joița (FOTO), împreună cu sponsorii echipei, Various Brands și și  L’Accademia del Gusto doresc ca, de anul viitor, în perioada sărbătorilor de Paște, să organizeze o Cupă a Iepurașului, în amintirea lui Mircea Mierloi.

”Am avut discuții cu finanțatorii echipei și ei au insistat ca echipa noastră să susțină financiar familia lui Mircea Mierloi, în aceste momente nefaste. Intenționăm să organizăm de anul viitor și Cupa Iepurașului, după numele sub care îl știa toată lumea pe suporterul nostru” a declarat Marian Joița.

Înmormântarea va avea loc joi, la Sălătrucel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *