Într-un meci contând pentru etapa 32 din Seria a VI-a de juniori republicani, CSM Rm.Vâlcea s-a impus sâmbătă  cu 5-1 în disputa cu Dynamik Craiova. Cu trei etape înaintea finalului, CSM are 12 puncte avans faţă de a doua clasată, Slatina, echipă care însă are şi două jocuri mai puţin disputate. Astfel, formaţia de juniori republicani mai are nevoie de doar trei puncte în ultimele trei jocuri, pentru  calificarea la faza zonală a Campionatului Naţional.

Tânărul portar al juniorilor republicani de la CSM, Robert Popa crede că echipa sa poate obţine calificarea matematică la faza zonală chiar runda viitoare, la Craiova ”Ne mai trebuie o victorie, poate o vom obţine etapa viitoare, în deplasare, cu Academia Gică Popescu Craiova. Mereu am fost încrezător în echipa mea, i-am motivat şi eu şi căpitanul Ion şi cred că suntem o surpriză plăcută. Suntem în grafic” a spus portarul Robert Popa, care este cu trei ani mai mic decât colegii săi. El este internaţional la Under 15 şi cel puţin un an va continua la Vâlcea, pentru a încheia aici şcoala gimnazială.

CSM: R.Popa – Biriboacă, Ivan, Zanfir, Matei – Vlădulescu, Dican, Casoni, Simeanu – Şandru, Ileana. Au mai intrat Deaconu, Proteasa şi Dinu. Antrenor: Marian Deaconescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *