În etapa 27 din Seria C3 a Ligii a III-a, ACS Șirineasa a reușit o victorie superbă pe teren propriu, 3-0 cu ACSO Filiași și echipa pregătită de Gabi Mangalagiu a reușit o serie de trei rezultate pozitive. O serie excelentă, ținând cont de problemele financiare ale micuțului club, unde jucătorii au patru salarii restante. Golurile echipei vâlcene au fost reușite de Marinescu (25), Horumbă (47) și Răcăreanu (87).

”A fost de departe cel mai bun meci de acest an, chiar pe tot sezonul. A fost și pe un teren greu, după acele ploi, a fost un meci de luptă, dar am reușit faze foarte frumoase, bine lucrate. Pe lângă cele trei goluri, am mai ratat o mulțime de ocazii mari. Echipa a căpătat încredere după ultimele trei rezultate pozitive” a spus managerul Mădălin Dobre.
Șirineasa și-a consolidat locul 13 și s-a apropiat la doar patru lungimi de locul 12, primul care asigură salvarea directă, poziție ocupată de CS U II Craiova. Dacă ”satelitul” Craiovei nu câștigă azi pe teren propriu cu Moreniul, Șirineasa intră cu șanse reale în lupta pentru locul 12, mai ales că va avea un meci mai puțin disputat.
ACS Şirineasa – ACSO Filiaşi 3-0
Au marcat: Octavian Marinescu (25), Raul Horumbă (47), Ştefan Răcăreanu (87)
Șirineasa: Teodorescu – I.Săraru, A.Neacșu, Lăzărescu, Roșianu – Constantinescu – Horumbă (Tilioiu 87), Marinescu (Răcăreanu 70), L.Săraru (Tomescu 85) – Ciocotoiu, M.Ion (Chiripuș 89). Antrenor: Gabi Mangalagiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *