Gheorghe Gîngu, oficial candidatul PSD în cursa pentru Primăria Bujoreni

Vineri, 19 mai 2017, Gheorghe Gîngu s-a înscris oficial în cursa pentru funcţia de primar al comunei Bujoreni la alegerile parţiale din 11 iunie 2017. Candidatul PSD pentru Primăria Bujoreni a fost însoţit de un numeros grup de social-democraţi vâlceni, în frunte cu preşedintele PSD, Constantin Rădulescu, parlamentari PSD, dar şi de simpli cetăţeni ai localităţii Bujoreni. Directorul de campanie al candidatului PSD va fi deputatul PSD Eugen Neaţă: „Aşa cum şi pe mine m-au sprijinit în activitatea politică domnul Constantin Rădulescu şi domnul Mircia Gutău, toată experienţa mea şi a colegilor mei o voi folosi pentru a-l ajuta pe Gheorghe Gîngu să câştige Primăria comunei Bujoreni. Atât Mircia Gutău, primarul municipiului cât şi Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea au arătat că, atunci când se doreşte, administraţia locală poate lua decizii pentru binele oamenilor. Am încredere că, după data de 11 iunie 2017, cu toţii vom reuşi să luăm cele mai bune decizii şi să colaborăm pentru binele cetăţenilor din comuna Bujoreni.”, a declarat deputatul PSD Eugen Neaţă. La data de 17 mai 2017, la sediul PSD Vâlcea a fost semnat un „Protocol de colaborare politică” între Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea şi Organizaţia Judeţeană PER Vâlcea, prin care îşi propun să colaboreze atât în perioada preelectorală, cât şi în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului din Bujoreni. Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea a declarat că-l va susţine pe Gheorghe Gîngu pentru câştigarea funcţiei de primar.

În urma protocolului de colaborare politică, PER-ul lui Mircia Gutău va sprijini candidatura lui Gheorghe Gîngu pentru Primăria Bujoreni. Tot vineri, preşedinte Asociaţiei Partida Romilor Pro-Europa, Ilie Marunţelu a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă îl va sprijini pe Gheorghe Gîngu să obţină funcţia de primar a localităţii Bujoreni.

 

Gheorghe Gîngu: „Cu ajutorul oamenilor, vom reuşi să readucem la Bujoreni un climat de linişte”

Gheorghe Gîngu pleacă cu prima şansă în câştigarea alegerilor din 11 iunie. Timp de trei luni, social-democratul a ocupat funcţia de primar interimar, ca urmare a demisiei liberalului Gheorghe Udubae. Deşi a luat contact cu toate problemele localităţii, Gîngu spune că ambiţia şi gândul că localitatea sa se dezvoltă pe toate palierele l-au determinat să intre în lupta pentru Primăria Bujoreni: „Mă simt onorat de susţinerea colegilor mei din PSD, PER şi APRPE şi, în acelaşi timp, sunt conştient de responsabilitatea de care trebuie să dau dovadă. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, în special domnului preşedinte Constantin Rădulescu şi domnului primar Mircia Gutău, şi sunt convins că împreună vom reuşi să implementăm proiecte bune pentru cetăţeni, pentru că, până la urmă, demersurile noastre vor fi făcute pentru dezvoltarea, modernizarea şi pentru binele tuturor locuitorilor comunei Bujoreni. Ştiu ce am de făcut şi, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al oamenilor, vom reuşi să readucem la Bujoreni un climat de linişte în care toţi să conlucrăm pentru ca toate zonele din Bujoreni să beneficieze de modernizare”, a declarat candidatul PSD, Gheorghe Gîngu.

 

Constantin Rădulescu: „Gheorghe Gîngu va fi un primar pentru toţi bujorenii”

Preşedintele PSD, Constantin Rădulescu, spune că PSD merge pe mâna lui Gîngu la Bujoreni, convins fiind că este omul potrivit pentru a ocupa funcţia de primar al localităţii: „La Bujoreni administraţia trebuie să revină la un climat de colaborare deschisă, astfel încât cetăţenii comunei să fie cu adevărat punctul central al atenţiei primăriei. Gheorghe Gîngu va fi un primar pentru toţi «bujorenii», Gheorghe Gîngu va şti să implementeze proiecte, astfel încât toţi cetăţenii şi toate satele să beneficieze de o dezvoltare armonioasă. Acesta va fi Gheorghe Gîngu, un primar adevărat pentru toţi cetăţenii comunei. „Sunt convins că Gheorghe Gîngu va fi un primar bun pentru că are alături oameni deosebiţi, cum este Mircia Gutău, iar eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea îl asigur de tot sprijinul. Avem o echipă bună în Bujoreni şi sunt convins că PER-PSD vor reuşi să aducă în această localitate armonia, astfel încât toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, să primească din partea administraţiei şi a primarului atenţia şi tot respectul”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea. Campania electorală va debuta în data de 27 mai, cu 15 zile înaintea alegerilor, urmând ca, pe 11 iunie, bujorenii să iasă la vot. Principalul contracandidat al lui Gheorghe Gîngu va fi liberalul Dragoş Cîrstoiu, susţinut şi de PRU Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *