Vâlcea găzduieşte Europenele pentru cadeţi

Reprezentanţii Federaţiei Europene de Box  şi cei ai Federaţiei Române de Box şi-au dat aprobarea  pentru organizarea Campionatului European de Box pentru cadeţi, în perioada 17 – 26 iulie, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

După ce au inspectat săptămâna trecută condiţiile de competiţie, antrenament, cazare şi masă, precum şi celelalte elemente de infrastructură, oficialii FEB s-au declarat încântaţi de condiţiile pe care le va oferi Râmnicu Vâlcea şi staţiunile în care vor fi cazaţi cei aproximativ 300 de sportivi din 30 de ţări, precum şi staff-urile lor. Vâlcea urmează a fi gazdă, cu prilejul acestui eveniment, a unui număr total de peste 450 de persoane.

În cadrul conferinţei de presă organizată vineri la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea, directorul executiv din cadrul FEB, Alexandr Egorov a subliniat că a rămas plăcut impresionat de condiţiile de care vor avea parte sportivii cu vârste de 13 şi 14 ani, care se vor afla, majoritatea, la prima lor competiţie oficială de acest nivel.

Primarul Mircia Gutău, fost sportiv de performanţă, a subliniat importanţa evenimentului pentru oraş şi zonă. „Le mulţumesc oaspeţilor noştri pentru că au ales Râmnicu Vâlcea pentru găzduirea acestei importante competiţii internaţionale. În calitate de fost sportiv de performanţă, ştiu cât de multe avantaje aduce organizarea unei competiţii de acest nivel. E una din formele cele mai elegante de îmbunătăţire a imaginii şi de sporire a atractivităţii zonei şi oraşului” a declarat Mircia Gutău în conferinţă de presă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *