ACS Şirineasa a terminat campionatul cu un eşec, 0-2 în deplasare, cu FC Voluntari II, dar meciul nu mai avea nicio miză.

Echipa vâlceană era sigură de locul 13 şi implicit de salvarea matematică înaintea ultimei etape, astfel că a mers în deplasarea de la Voluntari ca în vacanţă. Gabi Mangalagiu a avut şi multe absenţe în lot, după ce Neacşu, Tomescu şi Lăzărescu au renunţat, iar L.Săraru a fost suspendat.

În tur, la Şirineasa, Voluntari II câştigase la scor fluviu, însă, vineri, jocul a fost mult mai strâns.  De remarcat că, vineri,  portarul  Iustin Teodorescu a făcut un meci excelent, la fel ca şi mijlocaşul central Ghiţă Constantinescu.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 19 prin Ureche, după o lansare din centru, la care fundaşii vâlceni nu au intervenit, iar jucătorul gazdelor a preluat şi a marcat. În partea secundă, Şirineasa a jucat bine, a dominat, a avut şi câteva situaţii bune prin Marian şi Horumbă, dar nu a reuşit să marcheze.  În schimb, la ultima fază, pe contraatac, atacantul gazdelor, Daniel Ene a şutat bine pe colţul scurt de la marginea careului şi a  stabilit scorul final, 2-0.”Echipa noastră a jucat bine, gazdele nu ne-au pus mari probleme. Nu a mai fost acea diferenţă mare ca la meciul din tur. Ne-am salvat matematic, suntem  mulţumiţi de ce am realizat” a spus managerul clubului, Mădălin Dobre.

Trupa lui Gabi Mangalagiu se va pregăti şi în această săptămână, cu acordul jucătorilor, după care se intră în vacanţă. Viitorul clubului este incert, fiind de aşteptat ca jucătorii vechi să depună memorii la Federaţie, pentru a îşi recupera banii restanţi.

Antrenorul principal aşteaptă să vadă şi el care va fi soarta clubului. ”Dacă se va rezolva situaţia, mulţi jucători vor rămâne, sunt ataşaţi de club. A se continua la fel nu se poate, sper ca primarul să găsească soluţii şi să plătească jucătorilor restanţele, promisiuni ar fi, să vedem materializarea lor. A fost bine mai ales pentru copii, că au jucat un an la acest nivel.  Ar fi păcat că judeţul nostru să nu mai aibă nicio echipă în primele trei eşaloane” a spus şi antrenorul Gabi Mangalagiu.

Primăria Şirineasa, acţionarul majoritaral clubului a acumulat în acest an cinci salarii restante şi rămâne de văzut dacă se va putea rezolva această problemă. În caz contrar, Şirineasa va fi sancţionată şi va începe sezonul viitor cu depunctări sau chiar este posibil să nu se mai înscrie la Liga a III-a.

 

Georgescu a debutat la Liga a III-a

Fostul mijlocaş de la CSM Râmnicu Vâlcea, Radu Georgescu a debutat vineri la Liga a III-a şi a jucat primul său meci pentru Şirineasa. Operat în toamna anului trecut la umăr, Georgescu a revenit pe teren după o lungă absenţă, dar încă nu este complet refăcut.  ”Radu Georgescu nu poate să ridice cotul mai sus de nivelul capului, are încă probleme, nu e recuperat complet. Sper să se refacă complet, el poate evolua la un nivel superior” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.  Mijlocaşul stânga se va înscrie şi la şcoala de şoferi profesionişti şi intenţionează pe viitor să devină şofer pe tir.

 

Teodorescu, ochit de Voluntari!

După un sezon excelent cu Şirineasa, portarul Iustin Teodorescu (18 ani) a apărat bine şi vineri şi a intrat în atenţia oficialilor de la Voluntari II. În tribună s-a aflat şi fostul preşedinte al CSM, Florin Verigeanu, care se poate interesa la Robert Tufişi, cel care l-a crescut la Vâlcea pe Teodorescu. ”Iustin are 1,92 şi un viitor bun în faţă, important ar fi ca el să facă pasul mai sus. Altfel, aici se poate pierde, nu are unde juca la un nivel superior. El are şi note foarte bune la şcoală şi se poate concentra doar pe studii” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

 

Florin Costea se pregăteşte la Şirineasa

După ce s-a pregătit timp de o lună în Emiratele Arabe Unite, Florin Costea (32 de ani) a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea. După ce a evoluat ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea,  Costea  aşteaptă acum o ofertă din Emirate. Până atunci, pentru a se menţine în formă, fostul internaţional se antrenează cu ACS Şirineasa. ”Florin iubeşte enorm fotbalul şi îşi va continua cariera de jucător. Ne bucurăm să îl avem alături de noi la antrenamente, el este un model pentru tinerii noştri jucători, care au multe de învăţat”, a spus antrenorul ACS Şirineasa, Gabi Mangalagiu. De altfel, după o şedinţă de pregătire, fostul internaţional a luat masa alături de jucătorii echipei vâlcene la stadionul Comunal din Şirineasa. La finalul acestei săptămâni revine în ţară şi Mihai Costea şi probabil cei doi fraţi se vor pregăti împreună la Şirineasa.

 

FC Voluntari II – ACS Şirineasa 2-0 (1-0)

Au marcat: Giovanni Ureche (19), Daniel Ene (90+2)

ACS Şirineasa: Teodorescu (Cîrstoiu) – I.Săraru (Tilioiu), Tănăsie, Marinescu, Răcăreanu – Constantinescu – Horumbă, Ciocotoiu, Chiripuş – Georgescu (D.Preda), I.Marian. Antrenor Gabi Mangalagiu.

 

Rezultate ultima etapă, 26 mai:

FCSB II – FC Aninoasa       0-1

FCM Alexandria – SCM Piteşti  0-0

ACSO Filiaşi – Urban Titu  3-0 (neprezentare)

Sporting Roşiori – Atletic Bradu    1-3

Flacăra Moreni – CS Mioveni II   1-1

FC Voluntari II – ACS Şirineasa   2-0

CS Podari – Concordia II  0-3 (masa verde)

CS U II Craiova stă

 

CLASAMENT FINAL SERIA C3:

1          SCM Piteşti                  28        22        6          0          72-15               72

2          Atletic Bradu                28        14        5          9          52-44               47

3          FC Voluntari II             28        12        8          8          47-38               44

4          FCM Alexandria          28        13        5          10        34-30               44

5          Flacăra Moreni             28        11        10        7          41-29               43

6          Concordia Chiajna II    28        11        7          10        46-44               40

7          Sporting Roşiori            28        11        7          10        36-36               40

8          CS U Craiova II           28        11        5          12        44-41               38

9          CS Mioveni II 28        10        8          10        38-39               38

10        ACSO Filiaşi                28        9          10        9          38-33               37

11        FC Aninoasa                28        9          10        9          34-34               37

12        FC FCSB II                 28        9          8          11        39-44               35

13        ACS Şirineasa            28        8          3          17        26-49               27

14        Urban Titu                    28        5          8          15        29-51               23

*CS Podari s-a retras

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *