Argint național pentru republicanii B de la CSM Râmnicu Vâlcea!

Echipa de juniori republicani B a CSM Râmnicu Vâlcea a reușit o performanță importantă, medalia de argint la Campionatului Național Under 17!

În finala disputată azi, la Buftea, CSM Rm.Vâlcea a pierdut după executarea loviturilor de departajare în fața celor de  Atletico Vaslui, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1.  Golul CSM -ului din timpul regulamentar a fost marcat de Andreas Casoni. La penalty-uri, pentru Vâlcea au marcat Simeanu și Casoni și au ratat Dican, Ivan și Neacșu.  Portarul CSM-ului, Robert Popa a apărat două penaltyuri. Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat vâlceanul Robert Popa, care este și component al lotului național Under 15.

Antrenorul republicanilor B de la CSM, Marian Deaconescu își dorește ca echipa să continue împreună și să joace pentru Vâlcea  . ”Lucrez de patru ani cu acești copii, acum am fost la un pas să fim campioni naționali, a fost și ghinion. Am fost convins că vom câștiga la penaltyuri, am jucat bine în repriza secundă și am avut ocazie mare și spre final, la 1-1. Copiii au jucat impecabil, eu sunt foarte mulțumit, a fost un sezon foarte frumos, dar important e ce va fi mai departe.  Eu mă gândesc la viitor, ce se va întâmpla cu această grupă din Vâlcea, cineva trebuie să ia o decizie, ar fi mare păcat să plece fiecare în alte părți. Copiii au ajuns aici prin muncă multă și ambiție” a declarat Marian Deaconescu.

Echipa vâlceană a fost susținută la Buftea și de fostul patron al CSM-ului, Dan Nițu dar și de fostul manager, Lucian Munteanu. ”Sunt bucuros și mândru că am reprezentat județul Vâlcea într-o finală de campionat național. Îi felicit pe copii și pe antrenorul Gicu Deaconescu pentru acest parcurs și le mulțumesc celor care ne-au sprijinit în această competiție, în special firma Damila, dar și lui Robert Dican. În continuare, suntem preocupați să asigurăm copiilor competiție și în sezonul viitor, vom discuta zilele următoare acest aspect și cu administratorul judiciar”  a afirmat managerul Lucian Munteanu. După desființarea echipei de seniori a CSM,  administratorul judiciar a inițiat procedura de faliment pentru club, care a continuat însă să participe la competițiile de juniori.

Pentru  medalia de argint la Campionatul Național Under 17, antrenorul Marian Deaconescu și întreaga grupă de juniori republicani B ai CSM-ului merită toate felicitările!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *