Portarul naționalei Croației, Marina Razum (25 ani) a semnat cu HCM Râmnicu Vâlcea. Razum a evoluat în ultimii șapte ani la echipa croată RK Lokomotiva Zagreb, cu care a cucerit în acest an Challenge Cup.  De asemenea, noul portar al HCM-ului a câștigat eventul în Croația cu Lokomotiva Zagreb.

HCM  a mai semnat până acum cu Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga (ambele Bera Bera), Natalia Vasilevskaya (Bekescsaba), Sara Vukcevic (VAC), Natasa Krnic (Danubius Galați), Cristina Mitrache și Raluca Băcăoanu (ambele Măgura Cisnădie).

”Optzeci la sută din jucătoarele pe care  le-am adus în această vară la Vâlcea, sunt componente ale echipelor naționale din țările din care provin.  De altfel, eu zic că la nivel de extreme, ne putem bate și cu CSM București, acolo le avem pe Tănasie, Florica și nou venita Marta Lopez, care este în naționala Spaniei. De asemenea, în poartă avem două titulare de echipe naționale, Blazek pentru Austria și Razum pentru Croația. În primul rând, am căutat să îmbunătățim substanțial unde am fost cei mai deficitari sezonul trecut, adică în apărare, acolo am adus doi pivoți, pe Vukcevic și Băcăoanu, care excelează în defensivă. La linia de nouă metri, am adus centrul naționalei Spaniei, Alicia Fraga, pe Natasa Krnic, care este și o excelentă apărătoare, dar și pe interul drept al naționalei din Balarusului, Natalia Vasilevskaya, care  a fost sezonul trecut golgheter în campionatul Ungariei” a declarat președintele clubului HCM, Petre Berbecaru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *