Aurelian Roșca este noul antrenor al HCM Râmnicu Vâlcea

Tehnicianul Aurelian Roșca (49 ani) a semnat astăzi cu HCM Râmnicu Vâlcea, unde va prelua postul de antrenor principal.  Roșca a pregătit pe  ultima dată pe CSM București, echipă pe care a calificat-o în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

”Este o nouă provocare pentru mine, avem un obiectiv îndrăzneț, dar, după transferurile făcute în ultima perioadă, am mare încredere în jucătoarele noastre. Avem un colectiv de jucătoare tinere și valoroase. Ne dorim foarte mult realizarea obiectivului, acela ca în sezonul 2018-2019, HCM Râmnicu Vâlcea  să joace în Cupele Europene” a declarat Aurelian Roșca.  Tehnicianul a mai antrenat la Vâlcea în perioada 2008-2012, dar în postura de secund la Oltchim.

”Toată construcția echipei am făcut-o alături de Aurelian Roșca, toate jucătoarele transferate au fost la recomandarea sau cu avizul său. El are o viziune în ceea ce privește pregătirea și sunt convins că este cel mai potrivit antrenor pentru  reconstrucția HCM-ului” a anunțat și președintele clubului vâlcean, Petre Berbecaru.

HCM  a mai semnat până acum contracte cu  opt jucătoare noi: Marina Razum (Lokomotiva Zagreb), Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga (ambele Bera Bera), Natalia Vasileuskaya (Bekescsaba), Sara Vukcevic (VAC), Natasa Krnic (Danubius Galaţi), Cristina Mitrache şi Raluca Băcăoanu (ambele Măgura Cisnădie).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *