Posada Perișani a câștigat faza județeană a Cupei României,  după ce a învins cu 2-0 pe Voința Orlești, în finala disputată miercuri seara, pe Stadionul ”Bogdan Medrea” din Măciuca.

Echipa antrenată de Mitică Teleșpan, Posada Perișani a mai îndulcit din amarul ratării titlului județean, după ce s-a impus în Cupa României. În finala disputată miercuri la Măciuca, Posada a învins cu 2-0 pe Voința Orlești.

Posada a rămas în inferioritate după eliminarea lui Ciuculan în minutul 44, pentru cumul de cartonașe.  Imediat, însă, Perișaniul a deschis scorul prin Ștefan Pașoi, în minutul 45. Trupa lui Teleșpan s-a desprins în minutul 83, după reușita lui Ciprian Dinu. S-a încheiat 2-0 pentru Posada, care a sărbătorit la final câștigarea trofeului.

”A fost meci greu, ne-au lipsit câțiva jucători, dar s-a terminat cu bine și am câștigat, deși am jucat o repriză în inferioritate. S-au întâmplat multe lucruri în acest sezon, păcat că nu am câștigat și Superliga, dar asta este situația. Am pierdut jucători, am rămas fără efectiv, apoi nu am avut unde să ne pregătim” a spus Mitică Teleșpan.

Posada Perișani – Voința Orlești 2-0 (1-0)

Au marcat Pașoi 45, C.Dinu 83

Posada: D.Geantă – Stanciu, C.Dinu, Văcaru, Rachieru, Pașoi, Iordache, Tamasescu (Oprița 66), Roncea, Ciuculan, M.Florea (Taparlan 88).

Arbitri: Daniel Demetrescu – Simona Sima, Ramona Bălteanu (toți din Rm.Vâlcea)

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *