Gheorghe Gingu a castigat alegerile la Bujoreni

Gheorghe Gingu este noul primar al comunei Bujoreni. Social-democratul l-a bătut zdrobitor pe principalul candidat, liberalul Dragoș Cîrstoiu.

Astăzi, 11 iunie, au avut loc alegeri parțiale  în comuna Bujoreni, ca urmare a demisiei primarului ales în iunie 2016, Gheorghe Udubae.  În urma cu puțin timp s-a încheiat și numărarea voturilor. Precizam ca numărul votanţilor de pe liste a fost de 3.853, iar în cursul zilei de duminică, 11 iunie 2017, în cele patru secţii de votare din localitatea s-au prezentat la urne 1906 de votanţi, dintre care 35 au votat pe lista suplimentară. Aşadar, prezenţa la urne în comuna Bujoreni, la alegerile parţiale, a fost de 49,47%.

La cele patru secţii s-au numărat deja voturile, iar candidatul PSD Gheorghe Gîngu a câştigat detaşat, el obţinând 1251 de voturi, având peste 66 %, zdrobindu-l pe principalul său contracandidat, Dragos Gigel Cîrstoiu de la PNL care a obţinut doar 298 de voturi (16 %). Mai mult, candidatul ALDE – Luminiţa Anton – a luat 105 voturi (5,6%), în timp ce candidatul PMP – Ion Raicu a obţinut 217 voturi (11,5%). Voturi nule au fost 40.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *