SC “TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRĂ” SA din Mangalia, judeţul Constanţa, oferă în perioada 1 iulie – 10 septembrie 2017, următoarele posturi:

 

  • Bucătar/ajutor bucătar = 30 persoane;
  • Ospătar/ajutor ospătar= 40 persoane;
  • Cameristă/îngrijitor spaţiu hotel = 20 persoane;
  • Muncitor în spălătorie = 10 persoane;

 

Pentru angajarea elevilor sau studenţilor, pe o perioadă de 60 de zile, angajatorul poate beneficia de un stimulent financiar lunar, în valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pentru fiecare elev şi student încadrat în muncă.

 

De asemenea, angajatorul poate beneficia de o subvenţie de 900 lei lunar pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, iar pentru  absolvenți din rândul persoanelor cu handicap pe o perioadă de 18 luni.

La încadrarea următorelor categorii de persoane : șomeri care au vârsta de peste 45 de ani, susținători unici ai familiilor monoparentale, tineri NEET, persoane cu handicap, șomeri de lungă durată, angajatorul primește 900 lei lunar pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare șomer încadrat, cu obligația menținerii acestora în muncă pe o perioadă de 18 luni.

În cazul încadrării șomerilor care mai au 5 ani până la pensie, angajatorul primește 900 lei lunar pentru fiecare șomer încadrat, pe o perioadă de maxim 5 ani.

 

Relaţii suplimentare cu privire la locurile de muncă oferite se pot obţine la telefon:

0241 752.452;    0241 751.656.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *