Conducerea clubului SCM Râmnicu Vâlcea îşi doreşte ca, începând din sezonul viitor, să înscrie grupele de juniori republicani în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal. În acest sens, preşedintele secţiei de fotbal de la SCM, Jean Turmacu a anunţat că s-a  depus un memoriu la FRF, prin care se cere o derogare în privinţa juniorilor republicani. Conform regulamentului actual al FRF, un club are nevoie de minim un an de afiliere la FRF, pentru a putea participa în competiţiile organizate de forul de la Casa Fotbalului, iar SCM Rm.Vâlcea nu îndeplineşte acest criteriu.

”Sperăm să avem o soluţionare favorabilă a memoriului depus de noi la FRF, prin care cerem ca juniorii republicani A şi B să fie primiţi în competiţii. În cazul unui răspuns negativ, toate grupele SCM-ului vor fi înscrise în competiţiile de juniori organizate de AJF Vâlcea” a declarat Jean Turmacu.

Acesta a subliniat că nu sunt încă stabiliţi antrenorii care vor fi angajaţi la SCM. ”Încă nu a fost stabilită componenţa staff-ului tehnic care va fi angajat la club.  În funcţie de răspunsul pe care îl vom primi de la FRF, vom stabili şi componenţa colectivului de antrenori, care urmează să intruiască grupele de copii. Voi propune  pentru angajare la SCM  şase antrenori, un antrenor de portari şi un preparator fizic” a mai adăugat oficialul clubului finanţat de Primăria Râmnicu Vâlcea.

SCM Rm.Vâlcea va asigura instruire gratuită a copiilor cu vârsta între 5 şi 19 ani, cu domiciliul în raza municipiului, fără a se percepe nicio taxă. Antrenamentele se vor efectua pe noul gazon sintetic de la Stadionul Municipal  şi pe terenurile cu iarbă din Zăvoi şi Căzăneşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *