Mirel Vasilichia preia pachetul majoritar de acțiuni la ACS Șirineasa

Fost sponsor la ACS Șirineasa, Mirel Vasilichia revine la  clubul la care a fost până anul trecut, când echipa vâlceană a  promovat în Liga a III-a. Dacă în toamna anului trecut a investit la Viitorul Dăești (Superliga Vâlcea), Mirel Vasilichia a trecut  în primăvară la  Atletic Bradu, de unde a plecat rapid.

Mirel Vasilichia declară că are planuri mari cu echipa sa de suflet. ”M-am întâlnit cu primarul din Şirineasa şi am ajuns la un acord. Primăria Șirineasa va susține în continuare doare competiția și eu preiau pachetul majoritar de acțiuni și plătesc toate salariile la echipă. Ştiu că sunt restanţe la băieţi, jucătorii au fost înţelegători, dar de săptămâna viitoare încep să achit din salarii. Voi aduce jucători cu care am mai colaborat, vreau să fac echipă bună, nu să stăm în subsolul Ligii a III-a, îmi propun să fim în primele trei echipe din serie. Cu siguranță, Șirineasa continuă și sezonul viitor la Liga a III-a” a anunțat Mirel Vasilichia. Acesta a renunţat în urmă cu un an să mai contribuie financiar la Şirineasa, pentru că tehnicianul Octavian Iordache, cel care obţinuse promovarea de la județ, dar nu avea licență, nu a fost păstrat de primarul Ion Streinu ca principal.

Cu cinci salarii restante la jucători şi antrenorul Gabi Mangalagiu, viitorul clubului ACS Şirineasa era în ultima perioadă sub semnul întrebării, deşi echipa s-a salvat din punct de vedere sportiv. Cum Primăria Şirineasa nu are bani să finanţeze clubul, preluarea de către un sponsor privat era singura soluție pentru supraviețuire.

După desființarea CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Șirineasa este singura echipă din județul Vâlcea care activează în fotbalul profesionist.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *