Componentele echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea vor fi prezentate fanilor cu ocazia Zilelor Imnului Naţional, duminică, 30 iulie, de la ora 19.00, pe scena care va fi amplasată pe Splaiul Independenţei, lângă Parcul Zăvoi. Cu acest prilej, clubul HCM va pune în vânzare într-un cort amenajat special în Zăvoi şi abonamente pentru noul sezon competiţional. Abonamente se vor mai vinde şi la turneul organizat de HCM la Râmnicu Vâlcea, în perioada 3-4 august, la care vor mai participa HC Zalău, SCM Craiova şi Măgura Cisnădie.

Abonamentele valabile pentru meciurile de pe teren propriu ale HCM Rm.Vâlcea în sezonul 2017-2018 al Ligii Naţionale sunt împărţite pe patru categorii, în funcţie de amplasamentul locului rezervat şi costă 70, 100, 200 şi 500 lei.

 

Amicale cu Zalău şi Slobozia

HCM va disputa în această săptămână, la Cheile Grădiştei, primele jocuri de verificare din această vară. Astfel, miercuri, 26 iulie, echipa pregătită deAurelian Roşca va juca cu HC Zalău, formaţie calificată în cupele europene. Joi, 27 iulie, Vâlcea va disputa un nou test, tot la Cheile Grădiştei, cu Unirea Slobozia. Din lotul care va disputa aceste prime jocuri amicale vor lipsi spaniola Alicia Fraga, macedoneanca Andrea Beleska şi Ana Maria Tănăsie, care sunt accidentate, dar şi Alexandra Badea, aflată în pregătiri cu naţionala de tineret. HCM a mai confirmat deja prezenţa la trei turnee de pregătire: 3-4 august la Vâlcea, 11-12 august la Galaţi şi 18-19 august la Zalău.  Liga naţională feminină va începe pe 6 septembrie, dată la care HCM va juca la Braşov, cu Corona.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *