Europeanul de box, ajuns în fazele finale!

Campionatul European de Box pentru cadeţi (13-14 ani) este în plină desfăşurare în Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea. Până pe 25 iulie,  aproximativ 300 de sportivi din 30 de ţări se luptă în ringul instalat la Polivalentă.

Singurul reprezentant al Vâlcii la această competiţie, Raul Pop (CSS RM.Vâlcea) a fost eliminat joi, din prima fază a categoriei 38,5 kg, fiind învins de israelianul Maor Rusanov. România are însă şi alţi concurenţi la European şi speră să obţină câteva medalii.

Luni, 24 iulie sunt programate semifinalele, iar marţi, 25 iulie  se vor disputa finalele la cele 20 de categorii de greutate. Aflate de o săptămână în Vâlcea, delegaţiile străine s-au declarat impresionate atât de organizarea competiţiei, cât şi de frumuseţea localităţii Băile Olăneşti, unde sunt cazaţi toţi participanţii. Prezenţa lor în oraşul vâlcean a coincis cu o frumoasă sărbătoare locală, Zilele oraşului Olăneşti – 490 de ani de atestare documentară a localităţii, eveniment marcat printr-o serie de manifestări artistice şi culturale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *