Curăţenia de vară – Clinit.ro ne oferă soluţii

Fiecare sezon este un motiv pentru curăţenie aprofundată. Fiecare zi este o altă ocazie pentru asta. Una peste alta, menajul face parte din viaţa oricui, un aspect care determină şi stilul de viaţă, pe cât de sănătos trăim, în mediul de care avem grijă. Nu pare a fi o misiune dificilă şi totuşi implică timp şi energie, ustensile şi produse fără de care rezultatul nu ar fi acelaşi.

Clinit.ro ne oferă câteva soluţii la îndemână şi necesare pentru o curăţenie în adevăratul sens al cuvântului. Pare greu de crezut? Există un punct de început al curăţeniei şi acesta îl reprezintă stocul de produse necesare. Gama oferită de www.clinit.ro bifează tot ce am avea nevoie în această misiune.

 

Clasa de detergenţi

Ca prim produs corelat curăţeniei, detergenţii sunt la îndemâna oricui. Au o gamă diversă, de la cei pentru suprafeţe şi până la cei pentru îmbrăcăminte. În funcţie de caz, se alege unul potrivit. În acest sens, cei de la clinit.ro ne oferă şi o clasificare, în funcţie de popularitatea lor şi procentul vânzărilor:

  • Detergentul lichid – în era modernă detergentul sub formă de granule nu mai este singurul apreciat. Cel lichid are mai multe şanse de a se dizolva rapid, fără să lase urme pe dispozitivul de spălat, fie el maşină de spălat haine sau vase. În forma lichidă se găseşte în aceeaşi vastă varietate de tipuri după gradul de intensitate al spălării, după parfum etc.
  • Detergentul de vase – de preferat să aibă o notă subtilă ca parfum. Mai degrabă se merge pe ideea de miros neutru, întrucât nu se doreşte o listă prea mare de aditivi, esenţe, substanţe chimice într-un cuvânt. Ba chiar detergentul bio pentru vase câştigă tot mai mult teren.
  • Brand-ul – romanul are încredere deplină într-un brand anume, astfel că în topul preferinţelor se află această clasificare.

Ce trebuie avut în vedere, dincolo de aceste aspect, ţine de specificul situaţiilor. Detergentul pentru calcar va fi abraziv dacă se foloseşte pe alte suprafeţe decât cele indicate. Cel care conţine clor pătează, cel detartrant strică inoxul. Totodată, o alegere specifică garantează şi rezultat în curăţenie, însă şi o bună utilizare a dispozitivelor. Spre exemplu, detergentul de haine trebuie să spumeze limitat, însă este de preferat să se folosească un ciclu lung de spălare; când vine vorba de spălatul vaselor sau a altor suprafeţe, detergentul ales este necesar să cureţe, să spumeze însă să aibă şi uşurinţă de clătire.

Clasa de produse destinate curăţeniei

Aparte de cele mai uzuale produse din gama de curăţare, detergent şi săpun de regulă, există şi o listă a acelor produse numite “extensii”. Dezinfectaţii spre exemplu se pot clasa aici. La nivel personal, pentru categoria de consumatori de rând astfel de produse pot fi geluri aplicate uşor sau substanţe lichide cu care efectiv se spală suprafeţele. Pentru nivel avansat, există o categorie de dezinfectanţi profesionali, foarte puternici – cum sunt cei folosiţi în unităţi sanitare.

Şi pentru ca o curăţenie să fie realizată complet, este necesară şi clasa de accesorii, de saci, mănuşi, hârtie, bureţi, cele care de altfel uşurează munca şi o fac mai eficientă. În lipsa lor, nici calitatea nu are cum să fie aceeaşi.

 

Misiunea de curăţenie – ce să nu omitem

Din fericire, actualmente avem la îndemână atât dispozitive cât şi produse care să ne ajute în misiunea de curăţare. Nu este de mirare că acest aspect a devenit definitoriu, astfel că există fie firme care se specializează pe astfel de servicii, fie persoane individuale care se oferă să completeze această misiune.

Cei de la clinit.ro, cu experienţă în domeniu, spun că ar trebui să ţinem cont de cine ne poate oferi servicii de curăţenie. Dacă timpul nu ne permite să ne ocupăm de asta nu putem avea pretentia şi siguranţa unui rezultat complet de dezinfectare, de mediu sănătos ulterior. Mai mult decât a spăla suprafeţe, este necesar ca întreaga gamă de produse să fie de înaltă clasă.

Nu sunt de neglijat nici cele mai mici accesorii precum bureţii. Aparent banali, aceştia stau la baza unui timp eficient dedicat spălării.

Mai mult decât a fi un furnizor de produse, clinit.ro este şi furnizor de dispozitive, dispensere şi uscătoare spre exemplu. Aşa că pentru o mai bună păstrare a curăţeniei, este necesar în cele din urmă să dispunem şi de mijloacele eficiente, aşa cum dispenserele de hârtie sau detergent pot limita împrăştierea microbilor, când atingem diverse suprafeţe.

Data viitoare când vei avea misiunea de curăţenie nu vei mai gândi că este atât de dificil să faci asta întrucât vei avea toate cele necesare la îndemână.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *