Bogdan Medrea, comemorat la Măciuca!

A doua ediţie a turneului memorial ”Bogdan Medrea” la fotbal se va disputa marţi, 15 august, la Măciuca, acolo unde se sărbătoresc şi zilele comunei.  Turneul este organizat în memoria fostului preşedinte al cluburilor Damila şi CSM, BOGDAN MEDREA, care s-a stins din viaţă în urmă cu un an şi jumătate, la doar 44 de ani.  În amintirea sa, Stadionul din Măciuca a luat de anul trecut denumirea de Stadionul ”Bogdan Medrea”.

La competiţie vor fi prezente patru echipe de seniori: Viitorul Valea Mare, Olteţul Bălceşti, Chimia Rm.Vâlcea şi Damila Măciuca. La echipa Damilei vor juca fotbaliştii care au contribuit la promovarea echipei din Liga a IV-a în Liga a III-a, dar şi alţi jucători care au mai trecut pe la echipă: Adi Popa, Dorin Rădoi, Adi Albinaru, Ovidiu Popescu, Ciprian Popescu, Adrian Codin, Lucian Munteanu.

”Bodi, prietenul şi colegul nostru ne va veghea mereu din din lumea oamenilor buni! Este a doilea an când ne reunim în memoria lui, de obicei organizam împreună evenimentul de Sfânta Maria, la Măciuca. Avem atâtea amintiri, au venit la Măciuca echipe ca Dinamo, Rapid…Împreună cu Bodi am reuşit cele mai mari performanţe pentru judeţul Vâlcea din ultimii 10 ani, promovări consecutive din Liga a IV-a până în Liga a II-a şi de două ori am fost atât de aprope de Liga I!” a rememorat Lucian Munteanu, unul din prietenii de suflet ai regretatului Bogdan Medrea.  Cu ocazia evenimentului de la Măciuca, la Stadion va fi şi familia lui Bogdan Medrea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *