SCM Rm.Vâlcea a devenit astăzi cea de-a douăsprezecea echipă care va activa în sezonul viitor al Superligii, ocupând locul vacant lasat de retragerea Stejarului Vlădești. Echipa finanțată de Primăria Rm.Vâlcea va juca la acest nivel doar cu juniori republicani, antrenor urmând a fi Robert Tufiși, tehnicianul care are licență UEFA A și se ocupă și de pregătirea portarilor la club. Pe locul rămas liber în Superligă apăruseră în ultimele zile două solicitări, SCM Rm. Vâlcea și Oltul Drăgoești, departajarea fiind făcută prin votul Comitetului de Urgență al AJF.

”Așa cum am spus, vrem să înscriem copiii la toate competițiile organizate de FRF și AJF. Pe acesată cale, mulțumim președintelui  și întregii conducerii a AJF Vâlcea, care ne-a dat ocazia să ne înscriem la Superligă. În toate echipele clubului vor evolua numai juniori, tot cu copii vom juca și la Superligă. Jocurile le vom disputa pe terenurile din Complexul Sportiv 1 mai, fie cel principal, fie cel sintetic, duminica după-amiază la Superligă și sâmbătă la juniori republicani. Obiectivul la Superligă este o clasare cât mai bună, încercăm să ne comportăm onorabil, dar fără a pune presiune artificială pe copii, important este ca ei să practice fotbalul. Până la fnalul acestei luni facem eforturi să fie funcțional siteul clubului, unde vor fi prezentate toate grupele, cu antrenorii și jucătorii legitimați la noi” a declarat Jean Turmacu, președintele secției de fotbal a SCM.

SCM Rm.Vâlcea va debuta la Superligă miercuri, 23 august, la Brezoi, contra Lotrului.  Până atunci, sâmbătă, 19 august, juniorii republicani A și B vor debuta în seria din care fac parte la Campionatul Național, urmând să joace la Drăgășani.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *