Vâlcenii au impresionat la Cupa Internaţională de para-karate Transilvania 2017

 

Stagiul Internaţional de Karate, destinat persoanelor cu dizabilităţi s-a desfăşurat săptămâna trecută, la Târgu Mureş. C.S. Chimia Rm Vâlcea a fost reprezentat de următorii sportivi: Elena Vlad, Alexia Iancu, Diana Gheran-Popescu, Alin Ionescu, Florian Fumur şi Radu Stanciu, însoţiţi de antrenorii Paul Dinu, Andreea Bîlă si instructorul Roxana Sorică.

Tot săptămâna trecută, sportivii mai sus amintiţi au făcut deplasarea la Cluj Napoca, pentru a participa la Cupa Internaţională de Para-karate Transilvania 2017, competiţie care a reunit la start aproximativ 100 de sportivi cu toate dizabilitatile, din 3 ţări, respectiv România, Ungaria şi Belgia. Sportivii vâlceni au câştigat 11 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint şi 6 de bronz.

Diana Gheran-Popescu a obţinut două medalii de aur, cate una la probele de Kata si Kumite, medaliile de argint au revenit sportivilor Elena Vlad, Alexia Iancu şi Alin Ionescu. Medaliile de bronz au fost câştigate de Florian Fumur, Radu Stanciu, Alin Ionescu şi Elena Vlad. Aceasta este cea de-a doua competiţie majoră din acest an, prima fiind Campionatul Naţional de Para-karate de la Timişoara, de unde Chimia s-a întors cu un titlu naţional prin Elena Vlad, două titluri de vicecampioni naţionali prin Florian Fumur si Alin Ionescu şi o medalie de bronz prin Diana Gheran-Popescu. ”Sunt foarte multumit de prestaţia sportivilor mei speciali şi sunt convins că au calităţile necesare pentru a face performanţă la nivel înalt în viitor. Vreau să mulţumesc în special părinţilor acestor sportivi minunaţi, clubului sportiv C.S. Chimia Rm. Valcea, clubului sportiv A.C.S. SEN SPORT Rm. Vâlcea, Federaţiei Romane de Karate, şi nu în ultimul rând, Asociaţiei Down Vâlcea, pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul emerit Paul Dinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *