Echipa ACS Șirineasa a început Seria C4 cu dreptul, după victoria clară obținută în disputa cu Hermannstadt II, scor 3-0.

Clubul luat în această vară de omul de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Șirineasa a rămas echipa județului Vâlcea doar cu numele. Mutată la Petroșani, echipa a suferit transformări radicale în această vară și este una din candidatele la promovare.

Pe lângă antrenorul principal Gabi Mangalagiu, care a rămas tehnicianul echipei, în lotul celor de la ACS Șirineasa au mai rămas o serie de jucători vâlceni: Octavian Vasile, Florian Pârvu, Iustin Teodorescu, Lucian Iordache, Ovidiu Popescu, Bogdan Lăzărescu, primii patru fiind titulari sâmbătă, în prima etapă din Seria C4.

Cum era de așteptat, ACS Șirineasa nu a avut emoții în startul sezonului și s-a impus cu 3-0 pe Stadionul Jiul, în disputa cu sibienii de la Hermannstadt II. Golurile echipei pregătite de Gabi Mangalagiu au fost marcate de Florian Pîrvu (20 – pen., 65) și Leonard Manole (72). De remarcat ”dubla” reușită de vâlceanul Florian Pârvu (FOTO), care a mai reușit aceeași performanță și la ultimul amical. De asemenea, un alt vâlcean, Octavian Vasile a pasat decisiv la ultimul gol, cel al lui Manole.

În repriza secundă, gazdele au mai avut o bară prin juniorul Dragu. Doi dintre jucătorii cu mare experiență aduși de Nicolae Sarcină în această vară, Antohi și Rusu nu au putut juca în acest meci, pentru că nu le-a ajuns încă cartea verde.

Echipa ACS Șirineasa beneficiază de condiții excelente la Petroșani, acolo unde Nicolae Sarcină a investit substanțial în baza sportivă, oferă jucătorilor trei mese pe zi, salarii de nivelul eșalonului secund și prime consistente.

ACS Șirineasa: Teodorescu – Vasile, Oiță, Ioniță, Dragu – Iordache, Fl.Pârvu, Zainea – Cioiu, Anghelina, Manole. Au mai jucat Vezan, Tigoianu, Cocină, Covaci.

Bebe Vasile: ”Suntem mulți vâlceni care ne știm bine”

Mijlocașul dreapta Octavian Vasile, originar din Băile Olănești este unul dintre atuurile echipei ACS Șirineasa în noul sezon din Seria C4.  ”Am jucat super, am controlat meciul în totalitate. Avem un grup frumos, suntem mulți vâlceni care am mai jucat împreună, acesta este un lucru bun. Sunt sigur că putem face o figură frumoasă în acest campionat și să facem oamenii din Petroșani să vină în număr mare aproape de noi.  Trebuie să jucăm bine și să creștem de la meci la meci” a declarat Octavian Vasile.  Acesta a mai evoluat în carieră la CSM Rm.Vâlcea, Metalul Reșița și Sportul Snagov.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *