Echipa ACS Şirineasa a început Seria C4 cu dreptul, după victoria clară obţinută în disputa cu Hermannstadt II, scor 3-0.

Clubul luat în această vară de omul de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Şirineasa a rămas echipa judeţului doar cu numele. Mutată la Petroşani, echipa a suferit transformări radicale în această vară şi este una din candidatele la promovare. Nicolae Sarcină intenţionează ca din vara viitoare echipa să se numească fie Energeticianul Tg.Jiu, fie Jiul Petroşani, în funcţie de locul unde va juca.

Pe lângă antrenorul principal Gabi Mangalagiu, care a rămas tehnicianul echipei, în lotul celor de la ACS Şirineasa au mai rămas o serie de jucători vâlceni: Octavian Vasile, Florian Pârvu, Iustin Teodorescu, Lucian Iordache, Ovidiu Popescu, Bogdan Lăzărescu, primii patru fiind titulari sâmbătă.

Cum era de aşteptat, ACS Şirineasa nu a avut emoţii în startul sezonului şi s-a impus cu 3-0 pe Stadionul Jiul în disputa cu sibienii de la Hermannstadt II. Golurile echipei pregătite de Gabi Mangalagiu au fost marcate de Florian Pîrvu (20 – pen., 65) şi Leonard Manole (72). De remarcat ”dubla” reuşită de vâlceanul Florian Pârvu, jucător care iniţial optase să meargă la Horezu, dar apoi a preferat să se alăture celor de la Şirineasa. De asemenea, un alt vâlcean, Octavian Vasile a pasat decisiv la ultimul gol, cel al lui Manole.

În repriza secundă, gazdele au mai avut o bară prin juniorul Dragu. Doi dintre jucătorii cu mare experienţă, Antohi şi Rusu nu au putut juca în acest meci, pentru că nu le-a ajuns încă cartea verde.

Echipa ACS Şirineasa beneficiază de condiţii excelente la Petroşani, acolo unde Nicolae Sarcină a investit substanţial în baza sportivă, oferă jucătorilor trei mese pe zi, salarii de nivelul eşalonului secund şi prime de 300 lei pentru victoriile de acasă.

ACS Şirineasa: Teodorescu – Vasile, Oiţă, Ioniţă, Dragu – Iordache, Fl.Pârvu, Zainea – Cioiu, Anghelina, Manole. Au mai jucat Vezan, Tigoianu, Cocină, Covaci.

 

Bebe Vasile: ”Suntem mulţi vâlceni care ne ştim bine”

Mijlocaşul dreapta Octavian Vasile, originar din Băile Olăneşti ese unul dintre atuurile echipei ACS Şirineasa.  ”Am jucat super, am controlat meciul în totalitate. Avem un grup frumos, suntem mulţi vâlceni care am mai jucat împreună, acesta este un lucru bun. Sunt sigur că putem face o figură frumoasă în acest campionat şi să facem oamenii din Petroşani să vină în număr mare aproape de noi.  Trebuie să jucăm bine şi să creştem de la meci la meci” a declarat Octavian Vasile.  Acesta a mai evoluat în carieră la CSM Rm.Vâlcea, Metalul Reşiţa şi Sportul Snagov.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *