Vâlcenii sunt spiritul echipei ACS Şirineasa

ACS Şirineasa s-a impus vineri la Sebiş, 1-0 cu Naţional şi echipa pregătită de Gabi Mangalagiu are punctaj maxim după două etape din Seria C4.

Rămasă cu numele echipa Vâlcii după ce a fost mutată la Petroşani, ACS Şirineasa are un start excelent în Seria C4, unde este lider după două runde.  Echipa lui Gabi Mangalagiu s-a impus şi în etapa a II-a, la Sebiş, scor 1-0 cu National, unicul gol fiind marcat de vâlceanul Octavian Vasile în minutul 70.  La oaspeţi au fost titulari vâlcenii Ov.Popescu, Iordache, Teodorescu şi Vasile, primii doi fiind schimbaţi la pauză. De asemenea al cincilea vâlcean din lot, Lăzărescu a intrat pe finalul jocului.

De remarcat faptul că patronul care sponsorizează pe ACS Şirineasa, Nicolae Sarcină a mai preluat săptămâna trecută şi echipa de Liga a II-a, Luceafărul Oradea, care era în pragul desfiinţării. La Oradea au ajuns şi câţiva jucători de la Şirineasa, printre care şi vâlceanul Florian Pârvu. Astfel, la echipa de Liga a III-a care activează la Petroşani au mai rămas cinci vâlceni: Octavian Vasile, Lucian Iordache,  Iustin Teodorescu, Ovidiu Popescu şi Bogdan Lăzărescu.

Fost jucător la Chimia Rm.Vâlcea, actualmente antrenorul formaţiei ACS Şirineasa, Gabi Mangalagiu speră ca echipa sa să continue parcursul bun.  ”Avem un start foarte bun de sezon în Liga a III-a,  vreau să remarc faptul că la această echipă, eu mă bazez mult pe vâlceni. Ne-au plecat şase jucători la Luceafărul, dar am obţinut două victorii din tot atâtea jocuri, sperăm ca echipa să meargă la fel de bine în continuare. Proiectul început de patronul Nicolae Sarcină este în grafic, este bine că avem echipă de Liga a II-a care este pe drumul cel bun, dar avem şi formaţie de Liga a III-a. Şirineasa a fost prima echipă construită, pentru a avea rezultate. Fotbalul românesc are mare nevoie de investitori cum este domnul Nicoale Sarcină. Vrem să avem un  parcurs bun cu ACS Şirineasa şi să avem un traseu asemănător cu cel avut sezonul trecut de SCM Piteşti,  care a promovat fără eşec” a declarat Gabi Mangalagiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *