Într-un joc contând pentru prima etapă a Ligii Naționale marți, la Brașov, Corona a învins pe HCM Rm.Vâlcea, scor 23-22 (11-11).
Cele două echipe, pretendente la un loc de cupe europene în acest sezon au oferit un meci frumos, aprig disputat și foarte echilibrat, în care oricare echipă putea câștiga. Niciuna dintre echipe nu s-a desprins la mai mult de două goluri, s-au consemnat 19 egalități, iar finalul a fost pe muchie de cuțit.  HCM a condus cu cinci minute înaintea finalului, a avut și șansa de a se desprinde la două goluri, dar Brașovul a avut un plus de luciditate în ultimele minute și s-a impus la limită, scor 23-22.

De la Vâlcea au impresionat portarul Petra Blazek, pivotul Raluca Băcăoanu și extrema stânga Cristina Florica, care a marcat 10 goluri, 8 reușite fiind din aruncări de la 7 metri.

Primul joc pe teren propriu din acest sezon pentru echipa pregătită de Aurelian Roșca, HCM Rm.Vâlcea – SCM Craiova este programat duminică, 10 septembrie (ora 16,00), în Sala Sporturilor Traian. Va fi un alt duel între două echipe care vizează Europa, programul HCM-ului în startul campionatului fiind, fără îndoială, unul infernal.

HCM Rm.Vâlcea: Blazek – Florica 10, Glibko 3, Krnic 2, Băcăoanu 2, Adespii 2, Lopez 2, Khouildi 1, Vasileuskaya, Vukcevic, Gavrilă. Antrenor: Aurelian Roșca

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *