SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat sâmbătă în Zăvoi, jocurile din etapa a VI-a a Campionatului Naţional de juniori republicani, contra Gib Mihăescu Drăgăşani. La juniori republicani A, echipa antrenată de Cristi Bora a câştigat cu 4-1 şi rămâne pe locul 2 în clasament, la trei puncte în spatele echipei LPS Slatina. La juniori republicani B, echipa lui Ştefan Nanu s-a impus cu 5-0 (goluri Pănoiu 2, D.Dinu, Neacşu şi Băiaşu) şi este lider în serie, având trei puncte avans faţă de LPS Slatina.

Doar prima clasată din seriile zonale vor merge mai departe, la turneul elitelor, iar echipa de juniori republicani B pregătită de Ştefan Nanu are şanse mari de calificare.

”Contra Drăgăşaniului a fost un meci bun, cu multe ocazii. Ne-au lipsit şi doi jucători din echipa de bază, Andrei Iana suspendat şi Veste Răzvan, sunt doi jucători care vor spune ceva pe viitor în fotbalul românesc. Avem şanse mari să mergem la turneul elitelor. Un  meci foarte important a fost însă miercurea trecută, când am învins pe contracandidata Slatina cu 2-1, deşi jucam în 10 oameni şi eram conduşi. Am avut atitudine, echipa a jucat extraordinar şi am revenit, Ştefan Pănoiu reuşind două goluri foarte frumoase, ultimul chiar în finalul jocului” a declarat antrenorul Ştefan Nanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *